Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] ALLEGRO !

Kid Cudi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie .

Jeżeli ktoś wystawia coś na aukcji allegro, coś taniego, dajmy naprzykład ten oto dres z adidasa :

to jeżeli nikt go nie licytuje , 'Nikt nie licytuje, bądź pierwszy!' a zostało ' 2 dni do końca (23 grudnia, 14:15:00'

wiec jak ja go zalicytuje dajmy na to że za 5zl, to on ma go obowiązek sprzedać? . czy jeżeli mu cena nie pasuje to po prostu nie wysyla mi tej paczuszki ?

Prosze o wypowiedźi osób, ogarniających allegro.

Pozdrawiam KID'ziak !

Daje LUBIE TO

a co mi tam...

Opublikowano

Mógł ustawić cenę minimalną. Dopóki nie przebijesz lub nie zrównasz się z ceną minimalną, to niczego nie kupisz. Jeżeli nie ustawił to tak. Zresztą zadzwoń i się upewnij, bo w opisie jest cena 119 zł. ;)

Opublikowano

Mógł ustawić cenę minimalną. Dopóki nie przebijesz lub nie zrównasz się z ceną minimalną, to niczego nie kupisz. Jeżeli nie ustawił to tak. Zresztą zadzwoń i się upewnij, bo w opisie jest cena 119 zł. ;)

Przecież pisze:

LICYTUJ bez minimalnej

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

On ustala cenę ;-) Gdy minie czas licytacji

Opublikowano

Jak nie ustawił ceny minimalnej to za tyle za ile wylicytujesz to za tyle ma ci sprzedać nawet 5 zł. Jak nie będzie chciał sprzedać to do sądu i masz wygraną sprawę ;)

fs_pc.png

Opublikowano

Przecież pisze:

Jest napisane

Jak nie ustawił ceny minimalnej to za tyle za ile wylicytujesz to za tyle ma ci sprzedać nawet 5 zł. Jak nie będzie chciał sprzedać to do sądu i masz wygraną sprawę ;)

Widać, że gówno wiesz o życiu. Pójdziesz i złożysz skargę, że gościu nie sprzedał Ci dresu za 5zł? -.-

6.12.
   Sprzedający może w każdym czasie zamknąć  Transakcję, wówczas zwycięzców  Transakcji ustala się według stanu na chwilę jej zakończenia. Jeżeli w trakcie  Transakcji nastąpiła kradzież lub zniszczenie Towaru, Sprzedający w drodze wyjątku może zakończyć Transakcję bez ustalania jej wyniku (tj. nie ustala się zwycięzcy Transakcji), uprzednio odrzucając wszystkie złożone przez Licytantów oferty.

Jeżeli gościowi nie będzie odpowiadać najwyższa oferta przed zakończeniem aukcji, to ją po prostu zakończy.

Opublikowano

Wiadomo że za 5 zł nie pójde do sądu ... Powiedziałem ogólnie o licytacji.

Ty na pewno wiesz o życiu już wszystko. Bo długo żyjesz już na tym świecie...

17 lat

fs_pc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...