Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Premka mi nie weszla

vincente44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kupilem sobie 15 minut temu premke+mp5k red . wszedlem do outboxu i ja uruchomilem. problem w tym ze dostalem samo mp5k red( na 45dni) i 5 slot bez premki ;/ . . . nie mam zlotej ramki i dalej mam poblokowane te itemy co wymagaja premki w item shopie. co mam zrobic?? dodam ze to pierwsza moja premka za czasow nexona i nie wiem jak to jest... i nie wiem czy mam czekac az mi sie pojawi czy to jakis blad?

edit: aha dostalem jeszcze te bonusy, czyli 30 i 20% exp , super mastera, i kase, ale zlotego obramowania nie ma i item shop dalej zablokowany ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

robilem to 3 razy i nie pomoglo ;/ masz jakies inne pomysly?

#edit: antywirus kaspersky 2013 mogl miec na to jakis wplyw? pamietam ze jak mialem nod32 to blokowal mi znaczek klanu ( za czasow gamefirst)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

W takim razie to chyba pozostaje ticket albo to jakis bug przez dzisiejszy update i moze po jutrzejszym bedzie juz normalnie ;)

Poczekaj do jutra jak nic sie nie zmieni napisz ticketa do NEXON'a ;)

(+) !ZBIERAM PLUSY! (+)

Opublikowano

eh to lipa ;/ chcialem sobie dzisiaj popykac jakimis fajnymi broniami. a mp5k red nie dostaje sie czasem na 30 dni? bo dostalem na 45

mam jeszcze drugi problem. nie znam anglika;/ wiec bd mial ciezko napisac ticketa. tlumacz google jest do dupy z czego to wiem ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Napewno masz jakiegos znajomego c w miare ogarnia angielski ;)

A ze masz mp5k red na 45 dnia to albo tak jest w tym zestawie ale jak predzej pisalem moze to byc bug zwiazany z swiatecznym updatem ;)

(+) !ZBIERAM PLUSY! (+)

Opublikowano

zobaczymy po update;] a tak w ogole o ktorej on jest?

mi sie wydaje ze update nie pomoze

a i jeszcze jedno. wydaje mi sie ze nowy update mi nie sprawi ze nagle bede mial premke;/ . .. . inni ludzie biegaja z premkami. coz jak nikt nie bedzie mial innych pomyslow do jutra to bd musial sslac ticketa. mam nadzieje ze odpisza szybko bo wzialem sobie premke specjalnie na swieta. pozniej nie bede mial sporo czasu do grania

aha i czy mozna pisac ticketa po niemiecku??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Skąd info że dzisiaj kolejny update? -,- Nie ma żadnego update dzisiaj .... pozostaje ci ticket bo marnujesz czas...

Opublikowano

pomoze mi ktos napisac ticketa?

ma on mniej wiecej brzmiec:

"Aktywowalem sobie premke ale jej nie dostalem. dostalem tylko 20% i 30%exp, super mastera, mp5k red i 5 slot. natomiast nie mam zlotej ramki i nie odblokowal mi sie itemshop w grze."

a i co mam zaznaczyc w iquiry type?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

pomoze mi ktos napisac ticketa?

ma on mniej wiecej brzmiec:

"Aktywowalem sobie premke ale jej nie dostalem. dostalem tylko 20% i 30%exp, super mastera, mp5k red i 5 slot. natomiast nie mam zlotej ramki i nie odblokowal mi sie itemshop w grze."

a i co mam zaznaczyc w iquiry type?

Google tłumacz nie gryzie :]

Poza tym jeżeli masz Super mastera to po co Ci ta "ramka" o.O

1379095800-U384748.png

ExMod | ExMentor | ExChampion | ExMoT | Blue Member | Tagger

Opublikowano

@2up google jest ciulowe do tłumaczenia... Vincente masz przetłumaczyłem ci "Hello. Today I activated a premium package and i'm not got it . I received only 20 and 30 % exp +, super master, mp5k red and 5th slot... In itemshop always i see "members only" and i can't buy anything ... Please fix it..." Musisz raczej dodać billing że kupowałeś nx'y i nick w grze itp... Myśle że pomogłem licze na like

Opublikowano

Google tłumacz nie gryzie :]

Poza tym jeżeli masz Super mastera to po co Ci ta "ramka" o.O

chodzi o to ze jak wchodze do item shopu to moge kupic tylko te bronie ktore nie wymagaja premki. czyli np mp7a1 ani medic boxow sobie nie kupie. rozumiesz? a super master nic mi tez nie daje bo nie moge wybrac tych mapek ktore premki wymagaja. tzn ze dostaalem wszystkie bonusy oprocz premki czyli kase, exp, sm, i mp5k red, 5 slot, ale nie premke.

google jest slabym tlumaczem ale sprobuje. nie wiem tylko co wybrac w inquiry type a jest to wymagane .... mam domagac sie odszkodowania czy zglosic buga? nie wiem doradzcie mi. jest tam duzo opcji

#edit dobra wyslalem ticketa. przyjdzie mi jakies potwierdzenie na maila? dlugo mam czekac na odp?

#edit skad mam znac nr ticketa???

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

chodzi o to ze jak wchodze do item shopu to moge kupic tylko te bronie ktore nie wymagaja premki. czyli np mp7a1 ani medic boxow sobie nie kupie. rozumiesz? a super master nic mi tez nie daje bo nie moge wybrac tych mapek ktore premki wymagaja. tzn ze dostaalem wszystkie bonusy oprocz premki czyli kase, exp, sm, i mp5k red, 5 slot, ale nie premke.

google jest slabym tlumaczem ale sprobuje. nie wiem tylko co wybrac w inquiry type a jest to wymagane .... mam domagac sie odszkodowania czy zglosic buga? nie wiem doradzcie mi. jest tam duzo opcji

przyjdzie ci ticket wciagu dwoch dni ale rano powinienes dostac odpowiedz ja jak pisalem to mi przyslali zalozmy wyslalem o tej porze przyszedl rano ;) pomoglem licze na like

#edit dobra wyslalem ticketa. przyjdzie mi jakies potwierdzenie na maila? dlugo mam czekac na odp?

#edit skad mam znac nr ticketa???

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

zajebiscie.... dopiero teraz wyslalem ticketa bo wczesniej mi sie nie wyslal a ja sie nie kaplem ;D . to se kuzwa poczekam. a ja sie dziwilem czemu mi nie odpisuja

edit: ha;] dostalem dzisiaj na innym koncie ten prezent i dostalem wszystko oprocz tej premki;/ mozliwe ze mi antywirus blokuje???

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dostalem taka odpowiedz :

"Dear Warrock Player,

We are aware of the issue you just explained and our Dev-Team is already working on a fix.

All eventually missing items or weapons will be automatically added with full run time on your account during one of the coming maintenances.

We are really sorry for the inconvenience this might have caused you , but we promise you the fastest possible resolve

Regards, [GM]NXRhea"

wrzucilem to na google tlumacz ale nic z tego nie zrozumialem;/ premki dalej nie mam;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dostalem taka odpowiedz :

"Dear Warrock Player,

We are aware of the issue you just explained and our Dev-Team is already working on a fix.

All eventually missing items or weapons will be automatically added with full run time on your account during one of the coming maintenances.

We are really sorry for the inconvenience this might have caused you , but we promise you the fastest possible resolve

Regards, [GM]NXRhea"

wrzucilem to na google tlumacz ale nic z tego nie zrozumialem;/ premki dalej nie mam;/

Z tego co zrozumialem

1 wersja:

Wiedza o co chodzi i premka zostanie przydzielona automatycznie w ciagu kilku dni,wszystkim ,ktorzy mieli takiego buga.

2 wesja:

Zrozumieli ,ze chodzi o event z premkami i napisali ,ze nad tym pracuja i staraja sie to naprawic.

Cos z tego,nie wiem dokladnie :D

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Z tego co zrozumialem

1 wersja:

Wiedza o co chodzi i premka zostanie przydzielona automatycznie w ciagu kilku dni,wszystkim ,ktorzy mieli takiego buga.

2 wesja:

Zrozumieli ,ze chodzi o event z premkami i napisali ,ze nad tym pracuja i staraja sie to naprawic.

Cos z tego,nie wiem dokladnie :D

1. to ok

2. mi nie chodzilo o event ;/

ps. jak odpisac na odpowiedz w tickecie?

edit: aha zamknal mi temat ;/ czyli duzo sie nie dowiedzialem

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. to ok

2. mi nie chodzilo o event ;/

ps. jak odpisac na odpowiedz w tickecie?

edit: aha zamknal mi temat ;/ czyli duzo sie nie dowiedzialem

Nie odpisuj,poczekaj troche.Wiele osób tak ma z tego co slyszalem wiec moze to naprawia w nastepnym update.

Jezeli sie nie zmieni to wyjasnij im jeszcze raz cala sytuacje i popros o dostarczenie brakujacego towaru.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Wyloozuj i czytaj newsy! ;)

Nexon doskonale zdaje sobie z tego buga sprawę i bardzo przeprasza za utrudnienia.

Ekstrakt newsa z głównej strony WR Nexon:

2) Premium MP5K Bug.

- There was a Gold Premium bug. Gold Premium 30 days wasn’t delivered correctly.

- We will find out who didn’t get the Gold Premium, and will give you 30 days gold Premium on 2-Jan.

- Sorry for your inconvenience and Please accept my sincere apology.

W skrócie,

- Wszyscy poszkodowani tym bugiem dostaną premkę 2 Stycznia 2013.

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

2 stycznia to troche za pozno ;/ kupilem sobie ta premke na przerwe swiateczna ;/ .. zaaajebiscie.................... skorzystam z tej premki ktora dostane w prezencie ;p ..... skoro rozdaja do 28 to dostane ja po polnocy bo jeszcze nie dostalem tej paczki ;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Giftowe premium zostaną rozdane od 2-8 Stycznia 2013, a ponieważ nie byli w stanie dostarczyć tych 7 dniowych na czas, dostaniemy dodatkowe 3 dni czyli razem premium na 10 dni ;)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Napisz kolejnego, może zaginął im w spamie.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...