Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Cod.

dzwonus3223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

klucz wpisujesz ile chcesz.. Po formacie przed po itp .. Jakbyś miał klucz na steamie to byś tylko raz wpisał i byś miał do końca życia zarejestrowaną daną grę na steamie.. :)

Opublikowano

napewno ile chce ? mi sie zdaje ze to tak nie dziala :D ale moge sie mylic obys mial racje :D

Właśnie tak to działa. Mam jeszcze małą radę dla Ciebie, zapisz sobie klucz na kartce, bo jak zgubisz książeczkę lub się zniszczy (są takie przypadki) to będziesz miał problem po formacie (taki przykład). Nie udostępniaj klucza znajomym, itd.

Opublikowano

Najbardziej opłaca się kupić samego keya.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Polecam key'e z allegro (tylko dobrze przeczytaj opis! czasami można znaleźć haczyki) , dosłownie sprzedają je za grosze , a nie ma różnicy między key'em z allegro a z pudełkowej wersji

Opublikowano

przed kupnem zapytaj sie sprzedawcy czy nie ma banika na PB oraz na roznych innych bazach czitero np. PBans.

Pozdro

szefmarcin.png

Opublikowano

Tak możesz ściągnąć z torrentów lub innych , tylko nie wklejaj cracka , ale jak coś pewnie sprzedawca powie ci skąd pobrać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...