Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kogo pliki najlepsze Aryman Badar czy takiniesmialy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam to znów ja :D chciałem się dowiedzieć kogo pliki są najlepsze do stawiania dedyka ??

Arymana

Badara

Takiniesmialy

czy może jakieś inne i na jakich plikach stawiać na 2008 czy na 2010 Proszę o odpowiedzi

Jeżeli temat Double to sory :D

Byłbym bardzo wdzięczny żebyście się wypowiedzieli :D

Opublikowano

Uzyj plikow Terenza a gotowce wyciagnij z niesmialego np ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/768196-dl-czyste-serverfiles-by-terenzo/

http://www.mpcforum.pl/topic/781782-tutjak-postawic-serwer-hamachi-na-plikach-by-terenzo/

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

Według mnie wszystkie gotowce na tym forum są niedociągnięte i jeśli z jakiegoś będziesz korzystał, to licz się z licznymi poprawkami.

Mimo wszystko ostatecznie mogę polecić Badara/Terenzo

pIOuQ29.png

Opublikowano

To ja wiem tylko chce takie żeby coś już zrobione od bugowane spolszczone itp żeby były tutki jak coś dodać bo nie jestem fenomenem żeby wiedzieć all plik co jest do czego :P

Opublikowano

wiecie mi chodzi o pliki tylko żeby bugi były naprawione a tak to resztę cały system ulepszeń będę robił sam tzn: nowe mapki , bronie , zbroje itp handlarzy moby itp więc chce tylko po to żeby było odbugowane i naprawione

Opublikowano

Tak, najlepszym wyborem są pliki czyste rw3, ale w końcu wszystkie te gotowce są na nich postawione, tylko bardziej pobugowane niż oryginalne ;o (Zwykłe rw3 są niemieckie).

pIOuQ29.png

Opublikowano

Plikow JachuPL juz nikt nie uzywa jesli juz to quentiosa,Badara,Terenza,TakiegoNiesmialego.

2252770056.png

Opublikowano

Nie bardzo ;) uzywalem juz wszystkie pliki i powiem Ci ze w tej chwili uzywam Pliki Badara na PC , pliki Terenzo na Laptopie <3

2252770056.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...