Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia]Dział

Jano900

Dział  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Tak czy nie?

• Tak
      3
    • Nie
      7
    • Oboj?tnie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż wpadłem na pomysł aby zrobić dział "gry Valve". Tam by można było dać wszystkie gry od Valve czyli między innymi Half-Life, Day of Defeat itd. Bez Counter Strike gdyż CS jest wystarczająco rozwiniętym działem aby być samodzielny. Oczywiście bez subforów bo nie liczę na spory ruch. Sam dział Half-Life nie wypalił niestety ale takie coś by mogło. Garry's Mod można by było dać jako subforum gdyż to nie jest gra Valve tylko Garry'ego Newmana.

Więc głosować i udzielać się proszę.

Opublikowano

No ogólny to by się przydał bo do jednej gry to był za mały ruch.

Ale jak znam życie administracja to odrzuci...

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

2x up

Zależy, najpierw trzeba czekać co użytkownicy powiedzą. W takim dziale ruch powinien być bo paręnaście gier razem.

Opublikowano

Cheaty, bugi są?

Zależy do czego bo np, do Day of Defeat cheatów nie ma. Do HL jest pierdyliardy modów między innymi Black Mesa, Cry of Fear, Cinematic Mod (do hl2) itd.

Opublikowano

To tak jakby dodać działy EA lub Ubisoft, nie.

EA oraz Ubisoft nie mają takiej ilości gier online co Valve dlatego to by mogło rozwinąć forum.

Opublikowano

Tak ale mi chodzi o inne gry Valve gdyż mają one multiplayer między innymi Day of Defeat. Można by tam dać również modyfikacje do tych gier między innymi Dystopia oraz Eternal Silence.

Legenda
Opublikowano

Nie. Po co robić jakiś podział na firmy wystarczy, że niektóre te gry mają swoje miejsce na forum. Gdyby powstał taki dział to sam syf i chaos w nim bo gdzie co szukać do danej gry?

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Nie. Po co robić jakiś podział na firmy wystarczy, że niektóre te gry mają swoje miejsce na forum. Gdyby powstał taki dział to sam syf i chaos w nim bo gdzie co szukać do danej gry?

Można dać subfora ale to by nie miało sensu. I tak nie spodziewam się sporego ruchu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...