Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Uruchomienie

zulman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

otoz blad jest taki ze 1 i 2 okno sie laduja a gdy powinien sie ladowac Hackshield to nic sie nie dzieje.

Probowalem:

-reinstall ( rowniez z wylaczonym antyvir )

-checkfiles

-dodalem wr do wyjatku

Po prostu nic nie dziala ;d'

POMOCY

COUNTER STRIKE:GLOBAL OFFENSIVE

Opublikowano

mam ten sam problem i próbowałem:

-reinstall ( rowniez z wylaczonym antyvir )

-checkfiles

-dodalać wr do wyjatku

-aktualizowac hackshielda recznie

-naprawiać laucher (usunalem ta za doza space)

Opublikowano

nie pamietam jak to sie nazywa ale moimi slowami przeinstaluj windowsa moze macie cos co wam poprostu blokuje to 70/80 zl chyba ze sami umniecie..

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

Up@

Z twojego postu wynika że masz Windowsa 8 tak ? Jeżeli tak to poczytaj post od użytkownika - Grasu :) :

Działał na poprzednim patchu. Teraz w ogóle się nie włącza. Sam mam podobny temat. Wcześniej radziłem sobie tak, że odpalałem go w trybie zgodności z administratorem, zamykałem lisa i ustawiałem panoramiczną rozdziałkę. Może głupio to brzmi ale tak podczas gry nie wywalało ;P Czasmi tylko, jak za długo byłem w lobby, ale nigdy jak grałem. Od wprowadzenia tych światecznych rzeczy nic nie można zrobić ... przynajmniej u mnie.

*

Przez wirtualną maszynę wszystko możesz odpalić. Przecież tam jest inny system (jaki zainstalujesz).

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Up@

Z twojego postu wynika że masz Windowsa 8 tak ? Jeżeli tak to poczytaj post od użytkownika - Grasu :) :

Tak wgl to Windows 8 jest nie przystosowany do takich gier jak WarRock czy Minecraft. Podobno da się grać w te gry na tym nowym Windowsie ale trzeba coś podobno odblokować w systemie, ale nie wiem co dokładnie.

Opublikowano

@up

JA mam Win8 i Warrock przxed upem działał bez żadnych, ale to żadnych problemów.

Minecraft cały czas działa też bez problemów.

@reszta

To nie jest problem z WarRockiem. Jest to problem z HS, który po najnowszym upie nie jest kompatybilny w Win8. Czasami też z Win7. Trzeba czekać, aż to naprawią lub poprostu graj na wirtualnej maszynie ;)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...