Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak Zrobic By Wchodzily Maksymalne Bony

Zuleer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) jest to moj bodajze 3 lub 4 posty oraz 1 poradnik :) a wiec poradnik będzie dotyczył wchodzenia maksymalnych bonusów a wiec zaczynamy :)

Wiec na początku łączymy się z baza danych przez Navicat [ chyba nie muszę pisać jak to zrobić ponieważ jest dużo takich poradników ]

Po połączeniu wchodzimy w Player a Następnie ItemAttr

Nazwa Bonusu X lvl 1 (Najmniejszy Bon ) lvl2 lvl3 lvl4 lvl5 (max bon)

Dajmy Przykład

Bonus z Siła czyli Str[sT] lvl1 : 2 lvl5 : 12 wiec jeśli chcemy by wchodził max zmieniamy Czyli Str[sT] lvl1 : 12 , lvl2: 12, lvl3 : 12, lvl4: 12, lvl5 : 12

no i tera jeśli wejdzie bon do siły napewno bedzie 12 :)

Można oczywiścię zmienić sobię na więcej np lvl5 : 100 albo ile tam chcemy nie musimy w każdy lvl wpisać 100 jesli chcemy same maxy to tak ale jeślie nie to tylko w max bonus wpisujemy 100

można zrobic tak z każdym bonem

dodam jeszcze ze jeśli przesuniemy suwakiem w bok beda tabelki weapon,body,wrist,foots,neck,head,ear

w tych tabelkach możemy zmienić do czego może wejść bon np chcemy bon HP do broni to przy bonusie HP przesuwamy suwakiem w prawo do kolumny weapon i wpisujemy 5 i tera bon hp może wejść do broni i możemy tak każdy bon dodać do każdego rodzaju itemu

weapon - broń

body - zbroja

wrist - bransoletka

foots - buty

neck - naszyjnik

head- hełm

ear - kolczyki

PS : wiem że był taki Poradnik ale został usunięty a szukałem i znaleść nie mogłem :) jeśli jest taki to soory

Zakaz Kopiowania Na Inne Fora Poradnik by ZuLeeR onLY MpcForum

pomogłem ? chcesz to daj 5 jak nie to nie [Nie jestem NeoKid że coś zrobiłem to musze dostać pomógł] Pomagam z przyjemności a nie dla jak najwiekszej ilości pomógł :)

• 4 tygodnie później...
  • 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...