Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mapy wspólne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli chcę mieć tylko 1 mapę na serwer w którym CONFIGU muszę ustawić do niej dostęp? Coś ala OX jedna na cały serwer ;) Czyli wspólną dla wszystkich CH

Opublikowano

ch99

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

ch22a ch99 to chyba to samo, tylko zalezy na jakich plikach(moge sie mylic)

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Wystarczy wejść w CONFIG i podać nam wszystkie id z MAP_ALLOW. Chwila roboty a nam będzie 100x łatwiej stwierdzić co masz na tym game odpalone.

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

Chodziło mi o to aby dowiedzieć się z którego ch22 czy ch99 mam skorzystać aby mapa była tylko jedna na serwer a nie na każde ch oraz czym się różni ch22 od ch99 :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...