Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kto mi wytłumaczy o co chodzi z tym pluginem ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie NAUCZCIE SIE WRESZCIE wpisywac w google nazwe pluginu, dodac "minecraft" po nazwie i zobaczyc np. film?! W dodatku nazwa ma jedno "s" a nie dwa .. Jest to plugin, w ktorym zamiast skrzynki (jest niewidoczna w grze) stoi tabliczka i po kliknieciu (uderzeniu) w tabliczke otwiera sie "skrzynia" Tak trudno ? Wszystko z google i znajomosc angielskiego, jak nie znasz to tlumacz google.. Po nazwie mozna sie skapnac, ze to "wirtualna" skrzynia a nie "fizyczna" jako blok w grze. LOGIKA xD

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Drogi Lolo. Na google szukałem i wiem, o co w tym chodzi, ale w tym problem tkwi, że po wpisaniu, nie wiem dlaczego nie zatwierdza mi tego. Więc rada na przyszłość nie wiesz do końca o co chodzi ? Nie pisz.

Opublikowano

Nikt ci nie odpisze pewnie na twoje pytanie.. Z tego co wiem plugin jest na 1.3.1 a teraz juz mamy nawet 1.4.6 wiec sprobuj przeinstalowac serwer czyli pobierz pluginy na nowo a konfiguracje se zostaw. masz jakies errory w konsoli ?

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...