Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Cod4.

Eregative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :). Mam pewnien problem z cod 4 mw. Otóż kupiłem dziś oryginalną grę, zaraz po zainstalowaniu odpaliłem multiplayer, pograłem chwile, po czym przerzuciłem się na singla, żeby poćwiczyć. Po przejściu części kampanii chciałem ponownie uruchomić multiplayer, jednak tu jest problem. Pojawił mi się komunikat, o tym, że cod się nie zamknął i czy chcę go uruchomic w Safe modzie. Naciskam Tak, nie odpala się, naciskam Nie, również zero reakcji. Czy może ktoś tak kiedyś miał i może mi pomóc?

Opublikowano

@Up reinstal nie pomaga, ale sam do tego doszedłem.

Jeśli ktos ma ten sam problem niech zrobi tak.

Mój komputer -> COD4 MW -> Setup -> Data i niech skopiuje pliki iw3sp i iw3mp do głównego katalogu z grą, wtedy możecie nacisnąć nie / tak i działa. :P

Opublikowano

szczerze "napiszawszy" to tak opisles swoj problem, ze nawet go nie zrozumialem :D Po 2 poscie wnioskuje, ze ten blad pojawil sie po grzebaniu w pliczkach coda. Taki komunikat wyskakiwal mi jak wlaczalem gre i zawsze wciskalem NIE, zeby nie utracic zmian ktore wprowadzilem w codzie.

szefmarcin.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...