Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pytanie głośniki

Artursi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z góry przepraszam za takie pytanie ale tylko Wy mi możecie pomóc gdyż na google nic nie moge znalesc.

Otóż mam głośniki wbudowane w komputerze i gdy podłączam normalne głośniki na biurku to one mi nie grają tylko grają te w kompie. Nie wiem jak zmienić głośniki z komputera na zwykłe głośniki ;/ Pomożecie ?

Jeszcze raz przepraszam za temat i z góry dziękuje pomagającym

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

No to wchodzisz w panel sterowania potem dźwięki gasisz te wbudowane i włączasz te podpięte

(tak mi sie wydaje)

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

wszedłem w panel sterowania i widze 3 niepodłączone porty może komputer nie wykrywa moich głośników ?

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

nie mam sterowników do głośników na starym kompie podłączałem i zawsze grały

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

zainstaluj sterowniki systemowe dziweku np Realtek i tam wchodzisz sobie w ustawienia i klikasz sobie na wybrane glosniki i ci dzialaja.

Pozdro ;)

Opublikowano

mam sterowniki systemowe Realtek HD Audio ale tam nie moge zmienic na zwykłe głosniki bo ich nie widze

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

ja mam tak że jak urządzenie jest wyłączone to go nie widać jak już wejdziesz w ten panel sterowania i dźwięki i musisz mieć jakieś okno klikasz lewym i powinieneś mieć (pokaż odłączone urządzenia) potem ci pokaże i tam sobie włączysz *przynajmniej ja tak mam*

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

Moje głośniki Logitech x 530 mam tylko 2 głośniki , karta dzwiękowa to Realtek HD Audio , gdy wchodze tam mam tylko 1 ikonke Głośniki zaznaczone lecz gdy puszczam muzyke gra mi w komputerze a nie w głośnikach ?

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Opublikowano

Rozwiązałem problem tzn graja mi głośniki zwykłe i w komputerze xD ale dziekuje za pomoc wszystkim !

sygnbature.jpg

Sygna By El_Bober

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...