Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hmmmm

VisionSpoko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie wasze opinie na dzień jutrzejszy na temat końca world. Moim zdaniem Bóg sam wie kiedy przyjść. Jeżeli chodzi o majów to kończy im się kalendarz i tu się zgodze. Kończy im się 13 baktunów (1 baktun=480 chyba lat). Jest dużo symboli z tą datą u majów, ale nigdy nie było mówione o apokalipsie przez nich. Istnieje rzekoma księga z pieczęciami te pieczęcie zamykają się jeżeli coś się nie stanie, np kiedyś słyszałem, że jeżeli papieżem zostanie biskup z afryki (Murzyn) to wtedym ma być koniec. Kiedyś czytałem, że słońce się wypali skończy mu się hel (Spalanie helu 5t/s). Czekam na wasze i rozsądne opinie.

Ja mówię, że nie będzie.

Opublikowano

Nie kończy się kalendarz majów tylko zaczyna nowy ;) Mówili kiedyś i tym już. Zaczną się jutro morderstwa tak jak to mialo miejsce przy koncu swiata w 2000 r. Do końca świata to my sami doprowadzimy z biegiem czasu. Nie potrzeba do tego żadnych "Bogów" czy innych wyimaginowanych postaci.

fs_pc.png

Opublikowano

To, że majowie stworzyli kalendarz akurat w takim czasie a skończy się jutro to nie znaczy o końcu świata... Trele morele, i tak nic nie będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...