Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Normalne spodnie czy rurki?

Kuaczi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewne pytanie, a mianowicie czy to są normalne spodnie czy "rułki": http://sklep.cropp.c...teddate/a/11613

Da się to jakoś sprawdzić?

I nie piszcie, żebym pojechał do sklepu i kupił, bo tego nie zrobię - nie pytajcie dlaczego.

@down

Jak mi przyjdą rułki to Ty w nich będziesz chodził ;d

Opublikowano

Mam takie same, tylko ciemniejsze, też kupywałem w Croppie, to są zwykłe spodnie.

PS. Nie kupuj rurek, w nich nie ma miejsca na jaja :D

91041133664860587265.png
Created by

Bywalec
Opublikowano

Jak masz grube nogi - kupuj zwykłe.

Jak masz bardzo chude nogi + zgrabne - kupuj obcisłe.

Prywatnie mam chudsze i zgrabniejsze nogi od niejednej dziewczyny, więc na mnie tego typu spodnie dobrze leżą.

Opublikowano

Nie wiem jak lubisz jak coś Cię w jaja ciśnie i te klimaty to bierz rurki to są normalne jeansy, a u nas na osiedlu klepie się tych w rurkach popieram ! bo panowie w rurkach obrażają innych, że wyglądają jak pedały ^^

Opublikowano

@up

pedal to cie w dupe jebał, nie kulturalny dresie.

@

zwykłe, rury lepsze.

Opublikowano

Ale Wy wszyscy pojebani jesteście. Sam nie chodzę w rurkach ale to nie oznacza że mam każdego chłopaka gnoić tylko dlatego bo ma inne spodnie niż ja ? No ludzie, kurwa co oni Wam zrobili? Mają małe jaja? Skąd kurwa wiesz, że tak mówisz na każdego typa w rurkach?

Opublikowano

@up Niemęskie? Rozwiń to bo jakoś nie rozumiem. Przypuszczam że masz kolegów kretynów którzy wpoili w Twój mózg informacje "rurki - pedał".

Opublikowano

Są to normalne spodnie.

Faceci w węższych spodniach nie wyglądają pedalsko. Wyglądają świetnie. Oczywiście nikt nie mówi o jeansowych rajstopach -.- Ale miło jest popatrzeć na chłopaka, któremu spodnie nie obwisają na tyłku.

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...