Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Świateczny Tryb - The Greeviling

Engineer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowy tryb wydany przez Valve nazywa sie The Greeviling i jest tylko dostepny w okresie swiatecznym

:)

Wcielamy sie tu w 18 odmian Greevilinga. Rożnia sie one nie tylko wygladem ale i też skillami.

Za zadanie na mapie mamy jako drużyna jako pierwsi pokonać 11 neutralnych potworów znajdujących sie w Jungli

Pod koniec rundy nagradzani są wszyscy. Nie tylko wygrani dostaja pudełka w których znajduje sie losowa rzecz z Shopu:)

Zapraszam do dyskusji

Video z Trybu

:)

Opublikowano

Nie, to TY się nie udzielaj, jeśli nie znasz zasad ort.

Wkleiłeś link na forum i nie napisałeś, kto jest autorem (= większość osób wywnioskuje, że Twój więc).

I to wcale nie jest tak jak Twój gimbastyczny rozum to pojmuje.

"Po co?" No tak, kurwa. Po co pisać, kto jest autorem czegoś, czego Ty nie wykonałeś. Well played, son ale nadal 1/10.

Kolejny tryhard, który chce -%. Poćwicz jeszcze.

Trolling is a art.

Opublikowano

@2Up Dobra gościu weź się uspokój bo to jest temat od dyskutowania na trybie a nie żebys pierniczył o czymś .

Jeżeli nazywasz mnie gimbusem to sądzę że ty nim jesteś. Pochwal sie wiekiem i nie piernicz

Leci ogólnie report gdyż spamujesz pod tematem nie wniąskując czegoś interesującego

@Up wyjazd z reklamą

Opublikowano

@2Up Dobra gościu weź się uspokój bo to jest temat od dyskutowania na trybie a nie żebys pierniczył o czymś .

Jeżeli nazywasz mnie gimbusem to sądzę że ty nim jesteś. Pochwal sie wiekiem i nie piernicz

Leci ogólnie report gdyż spamujesz pod tematem nie wniąskując czegoś interesującego

@Up wyjazd z reklamą

Co Ci da to, że napiszę ile mam lat? Stanie Ci?

Możesz mnie reportować do woli. Nie zapomnij zareportować też siebie.

Cały czas Ci mowię i mowię, ale może trzeba Ci zacytować artykuł z odpowiedniej lekturki, żebyś zrozumiał i przestał pierniczyć?

Idź już na tego chujowego SMITE, na dobre Ci wyjdzie.

Trolling is a art.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...