Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Samochód.

DarkVenom22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko :D Nie grałem długo w worlda, bo sie wkurzyłem jak spiepszyli mi evorke :P Wlazłem wczoraj, patrze co i jak, generalnie jestem bez dobrej fury ;/ Najlepszego na tą chwilę mam elise auto miazga, ale z najlepszymi cieżko mi wygrać, tyle co odrobie na zakrętach biorą mnie na prostych... Na pierwszym miejscu stawiam handling potem przyspieszenie i top speed, niestety do dyspozycji mam tylko IGC, więc też nie spodziewam się cudów, lecz w ilości 4 mln :) Czekam na wasze propozycje :D

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Do wyścigów polecam L'ghini Murcielago Roadster, aktualnie najlepszy wóz za IGC.

Do pościgów bierz Forda Mustanga Boss 302 '12, najlepszy wóz za IGC do pościgów, jazda nim daje dużo frajdy.

Opublikowano

Mustang będzie najgorszym wyborem jeśli wolisz dobre prowadzenie niż osiągi. W takim wypadku najlepszy z najlepszych (klasa A) będzie Bentley Continental, ewentualnie Murcielago, które nadaje się do wszystkiego. Chyba, że wolisz być oryginalny to weź Porsche 959, prowadzi się tak jak każde Porsche, czyli bardzo dobrze, niestety osiągi to raczej nie ta klasa ale zawsze coś.

| | | | | taniecgitara basowa

| Bez komputera. Jeśli masz jakąś sprawę i chcesz pogadać na Skype/GG napisz najpierw tutaj, wejdę.

Opublikowano

Oj dark, bez prefixa i zły dział :f

Masz evorkę to bierz bossa '12 ;)

Dobry na wyścigi jak i pościgi.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...