Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak pójśc w Conguero

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Jaką drogę sobie obrać ?

Zbadać Tylko wieże noi może jeszcze tylko działo i od razu po tym zbierać expa na Conqueror czy raczej ulepszyć go na Fulla i dopiero potem lecieć w Conqueror

post-486591-0-03756000-1356015428_thumb.png

Opublikowano

Conguero coś jak fonetycznie kangur??

Conqueror = zdobywca??

Jak właziłęm zastanwiałem się o jakiego kangura chodzi i jeszcze ortografia się kłania (przeglądarki sprawdzają pisownie)

co za przyjemność z nie wymaksowanego czołgu, nie dość że jesteś wkurwiony, że ci nie wychodzi to i jeszcze wkurwiasz innych grjąc stackiem

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

-Zbadaj wszystko.. przyda się na przyszłość i przyjemniej będzie ci się grało- a w związku z tym więcej EXP-a będziesz dostawał i szybciej dojdziesz do 9 :P

x

Opublikowano

Nie idź na skróty, zbadaj wszystko, gdyż te moduły które odblokujesz beda dostepne takze na innych czolgach.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

a ja ci powiem ta, wez w ogóle sprzedaj ten czołg bo brytyjskie ht`ki powyzej 7 tieru to badziewie, pancerz słaby lufa dobra dopiero od 9 tieru a na 10 tierze masz silnik z przodu przez co łatwo cię podpalic i musisz tyłem wyjezdzac, a jak wiemy tył jest najłatwiejszy do przebicia...

Opublikowano

Wymaksuj go lub zbadaj część najważniejszych modułów lufę, wieżę, gąski stockiem nic nie przebijesz. To zasada do każdego czołgu no może oprócz amx40 bo to mały szczegół.

Według mnie amerykańce są dobre poniżej 7 tieru. Strzał za 200 na 8 tierze to aż śmiać się chce po 7tierze bryty to przebijalne gówno 9 tier pada od 7.

Opublikowano

Wy tylko narzekacie na tych brytoli ... A mi sie nimi gra wyśmienicie ... Co z tego że wale po 180 na 7 tierze skoro moje działo jest 2-3 krotnie szybsze i celniejsze ... Co do pancerza dla mnie jest wystarczający . Po prostu nie umiecie nimy grac bo są dla was za trudne . Poza tym Wyśmienicie się nimi snajpi jak i gra na bliskie dystanse .

Opublikowano

@up rozśmieszyłeś mnie swoim stwierdzeniem: Po prostu nie umiecie nimy grac bo są dla was za trudne

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...