Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] BF 3 na PS3

Deserterownia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezeli jestes graczem PS3, a twoj PC nie wyrabia to mysle ze tak. Gra warta uwagi, glownie dla trybu MP. Sa oczywiscie minusy gry na PS3 np nie moga byc 64osoby na serwerze, tylko 24 i gra zmienia sie na HNS (hide and seek)

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Mam na to i na to i grafika nie jest taka zła. Nie wiem co tak narzekacie. A co do PC to kupiłem, bo chciałem spróbować jak się gra w 64 graczy. A więc 64 to za dużo. Zwykle gram 24/32. Na wielkich 48 maks.

Opublikowano

Podaj specyfikację kompa. Jeśli komp ogarnia to jak najbardziej na PC. Na PS3 masz okrojone mapy, słabą grafikę i tylko 24 graczy max.

Jakie okrojone mapy ? O czym ty piszesz ? Słaba grafika, bez przesady, przy 1080p da się grać. Ba, nawet komfortowo. 24 osoby to problem na wielkich mapach, osobiście nie czuję, żebym jakoś nadzwyczajnie musiał szukać innych graczy.

Gość Zacieszynka
Opublikowano

Lepiej kupić Bf Bc 2 czy dozbierać do Bf3?

Powiem Ci tak. Mam obydwie gry i jak najbardziej polecam Ci bf3 ,ale nie mówie ,że nie możesz kupić bfbc2 ,też jest zajebiste. To fakt ,że w bf3 jest więcej graczy ,ale minusem bf3 jest ten popiepszony battlelog ,który mnie już strasznie wkur**a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...