Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ps +

Mercunio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio szukałem subskrypcji na allegro Ps +. Jest bardzo dużo miesięcznych za cenę po 5 zł. To jakiś haczyk? Bo wychodzi dużo taniej kupienie takich z trzech niż wykupienie subskrypcji. Warto kupic z 4 ? Wyjdzie mi wtedy 20 zł za 120 dni.

50 postów - jest

100 postów - jest

Opublikowano

ludzie sprzedają darmowe kody z facebooka. nie, nie warto kupić bo nie przedłużysz potem tym abonamentu.

fs_overall.png

Opublikowano

Warto kupić na miesiąc bo nie można już ich zdobyć, pomimo tego że był za darmo.

Jednak tak jak napisał wyżej, nie przedłużysz nimi abonamentu.

Jedynie pozostaje Ci później tworzenie nowego konta i wpisywanie na nim nowego kodu.

Opublikowano

Jak to nie ma? ;)

http://www.facebook.com/PlayStationPolska/app_106681779474103

Chyba że chodzi Ci o to że już nie wysyłają, trzeba próbować - ja to zrobiłem na dwóch kontach, na jednym otrzymałem kod po 2 dniach, na drugim na drugi dzień. Zawsze można zrobić nowe konto na Facebooku jak kupon przez dłuższy czas nie dochodzi, myślę że warto dla tych 30 dni poświęcić kilka minut.

fs_overall.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...