Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nokia Lumia 800 Zune pomocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam kupiłem Nokie lumia 800 zainstalowałem Zune na komputerze chyba się synchronizowała z komórką

ale mam problem (nie mam routera) podłączam Nokie do komputera kablem USB włącza sie program Zune na komputerze i gdy chodzę po necie na komórce mogę wejść i oglądać w filmy na yt/fb/nk/allegro/onet itp lecz gdy chcę pobrać coś przez komórkę (ciągle jestem podłączony kablem USB do komputera dalej jest net z komputera tak jakby na komórce)i biorę np pobierz ładuje się coś na komórce i pisze: ,,Synchronizacja zakończona Aby wyświetlić zawartość odłącz telefon od komputera.'' i jak odłączam to wychodzi mi do menu tak jakby i nic nie ma co chciałem pobrać i nie wiem co jest błagam o pomoc daje laki i co tylko chcecie proszę!!! bo się nie da nic robić.. <<<<<<<BŁAGAM O POMOC >>>

ZAMIENIE EQ YANGI KONTA Z SYRIUSZ NA EQ KONTA YANGI BYLE CO NA RAVI

NA SYRIUSZU PL MAM MIĘDZY INNYMI:

-200kk ninja 38lvl zbr. na 18lvl 1khp 15sztyle 5b kd+3

-budde+9 10luda/-budde+9 12inta 5b / PW lub gg 32803264

Opublikowano

Ale co ty chcesz pobierać? Chodzi ci o aplikacje z Windows Phone Store? Czy chodzi ci o piosenki?? I popraw te błędy :/

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

(poprawiłem błędy)chodzi mi o aplikacje (jak zaczynam coś pobierac przez marketplace to prosi żeby odłączyć telefon od komputera) i nie wiem o co chodzi proszę o pomoc

ZAMIENIE EQ YANGI KONTA Z SYRIUSZ NA EQ KONTA YANGI BYLE CO NA RAVI

NA SYRIUSZU PL MAM MIĘDZY INNYMI:

-200kk ninja 38lvl zbr. na 18lvl 1khp 15sztyle 5b kd+3

-budde+9 10luda/-budde+9 12inta 5b / PW lub gg 32803264

Opublikowano

No bo nie można wejść do marketplace kiedy telefon jest podłączony do komputer, mnie się nie pytaj dlaczego tak jest, na pewno jest to związane z synchronizacją...

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...