Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] M93r

chojara

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka macie może wizję czy dziś wyjdzie ten nowy pistolet???

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

skąd mamy wiedzieć? w któryś piątek pewnie ;d ja stawiam jutro/za tydzień :)

YAY

Opublikowano

ja mam 30k F to mi starczy :D

Opublikowano

Lepiej żeby nie dawali tego pistoletu, on będzie kosztował z 20k funds.

Może i dla ciebie będzie kosztował z 20k founds,ale dla innych na pewno będzie taniej gdzieś do 6k max oO

Opublikowano

Może i dla ciebie będzie kosztował z 20k founds,ale dla innych na pewno będzie taniej gdzieś do 6k max oO

No co ty każdy pistolet teraz koło 18 k funds to ten z 20 będzie kosztował jak nic jako pierwszy pistolet co strzela serią to będzie lepszy od normalnych karabinów xD
Opublikowano

i tak już dziś nie wyjdzie. Temat do zamknięcia

Opublikowano

no nie wiem czy tak szkoda że nie przekracza 50 metrów o.0 głupota by byłą jak by miał zajebiaszczą celność... jak wyobrażasz sobie pistolet który zabija a medyk nie wyciągnie broni? 4 kliknięcia i leży medyk....

jak uwalą mnie nim pare razy i zakumam że jest dobry to może se kupie na enginiera po wbiciu 27 ;d

sorry za spam :)

YAY

Opublikowano

No co ty każdy pistolet teraz koło 18 k funds to ten z 20 będzie kosztował jak nic jako pierwszy pistolet co strzela serią to będzie lepszy od normalnych karabinów xD

No jak ktoś ma mały lvl to będzie miał drożej,a jak ktoś ma wyższy lvl to ma taniej proste :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...