Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jungle Dr.Mundo vs Warwick

byldezpolnocy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mundo lepsze ganki ma do 6 lvla pozniej warwick ma przewage dzieki ulti. Jungla lepsza u ww dzieki passywce jednak mundo tez czysci bez problemu. Late moim zdaniem lepszd ma mundo ze wzgledu na true dmg i ulti ktore daje mu przetrwac caly TF jezeli uzyje w odpowiednim momencie. Warwick po skasowaniu szponow madreda jest slaby moim zdaniem. Tzn sa lepsze picki.

Bywalec
Opublikowano

Mundo ma jedną z najszybszych jungli. jest mocny. Tankowaty. Bierz go.

Ma slowa, jest dosyć szybki, jak dla mnie przyjemniejszy od warwicka.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Gdy jakis pracownik riotu byl pytany o ulubionego championa do jungli powiedzial ze mundo jest najepszy wg niego.

Jak dla mnie przy wyborze postaci mozesz kierowac sie tym ze mundo czysci jungle bardzo szybko i nie posiada many. Na

malych lev jest bardzo silny poniewaz dostaje ad z "e"

Ww Natomiast do 6 lev ma slabe gangi bo nie ma slowa jedynie moze mu wyjsc jezeli ktos bedzie "krwawil" Po 6 dzieki ultowi naprawde potrafi duzo zdzialac

u1lc.png
Opublikowano

U Mundo największym minusem (według mnie) są skille na HP, ale w późniejszej fazie gry z ulti jest prawie nie do zabicia :D

Natomiast Warwick posiada bardzo przydatne ulti (jeśli wrogowie nie mają za duża CC) którym z łatwością może złapać AD carry lub AP carry (co daje dużą przewagę w teamfighcie)

-do 6 lvl'a lepiej gankuje Mundo, od 6 lepsze ganki ma WW

-Oby dwoje dżungle robią szybko, lecz tu przewagę ma Mundo (Brak many, może dawać blue'a midowi)

-Oby dwoje mają dobry late game (podałem u góry plusy postaci)

Pozdrawiam.

Zamieniaj zdobyte punkty na RP i nie tylko! Zarejestruj się z mojego linku i pomóż mi zdobyć kilka punktów  :) Link: http://dogry.pl/r/28783912

Opublikowano

Widze ze kazdy ma swojego ulubienca

Wiec zrobimy tak

Chce tylko odpowiedzi na te pytania odnosnie championow podanych w temacie

-Kto lepszy w Late game (chodzi mi kto wytrzymalszy

-Kto lepszy w tf chodzi mi kto jest przydatniejszy

Prosze tylko mi odpowiedziecna 2 pytania

Daje lajki

Opublikowano

Mam obie postacie i Mundo przypadł mi bardziej do gustu,

według mnie Mundo świetnie radzi sobie w late game, dzięki swojemu slow z Q jest wstanie dużo zrobić w TeamFightach, WW wygrywa jedynie pod względem wytrzymałości w dżungli, lecz najszybszy jest Mundo, tak samo Mundo świetnie wykonuje Counter-Jungle.

Bierz Mundo, potem zbieraj na WW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...