Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jaki CoD do multi.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Call of Duty 1 (vCoD)

- Uważam, iż jest to najlepsza wersja CoD'a, ponieważ ma najlepszy klimat. Nie chodzi tu o to, że według mnie ukazuje niezrównane realia drugiej wojny światowej, ale o atmosferę gry.

Można mówić, że to stara gra, już mało grywalna.. Tak, mało grywalna, bo pozostali w mniej sami weterani co niweluje grę z dziećmi. Jeśli zapoznasz już się z grą, polecam gry klanowe (rifle etc.), czy clanBase (google it).

Całkowicie polecam. Keye leżą praktycznie na ziemii :)

2. Call of Duty: United Offensive

- Dodatek do 1 części dodający głównie mapy, pojazdy, bazooki czy parę nowych broni. Zwiększone zostały również limitacje dla modderów, co daje szerszy zakres możliwości. Niestety spotkasz tam głównie węgrów i modyfikacje właśnie w tym języku. Oczywście potrzebujesz też osobnego keya..

3. Call of Duty 2

- Według mnie - kontynuacja CoD1. Ale za to bardzo grywalna. Znajdziesz praktycznie każdą modyfikację, od zombie do surfingu. Lecz według mnie, to mało profesjonalna część. Gra tam dużo dzieci, a wspomniane mody są robione w sposób 'połącze ten mod z tym, nikt się nie skapnie, że kradzione'. Grafika oczywiście lepsza od CoD1.

4. Call of Duty 4

- Według mnie, najbardziej unowocześniona wersja. Taki przeskok z CoD2 na CoD4 jest godny podziwu. Kolejne wersje to są rozwinięcia CoD4.. Wydawane były szybko, w mojej opinii dla komercji. Oddaje klimat dzisiejszych wojen, co daje wiele typowych dla naszych czasów dodatków (Helikoptery, UAV...). Chyba najbardziej grywalna.

Osobiście gram w nią od czasu do czasu. Lecz nie wiem jak to się będzie miało do twojego komputera.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

Wydaje mi się, że CoD4.

Aczkolwiek zależy, czy wolisz 2 WŚ, czy dzisiejsze realia.

CoD5 ma o wiele wolniejszy gameplay od 4.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

@2up nie prawda że większość gra na cracked , właśnie przeciwnie , cod 4 narazie ma się dobrze jeżeli chodzi o oryginał

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...