Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Camtasia za DARMO!

Baggios

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, pewnie wielu z was nie ma pieniędzy na camtasie, a już skończył się wam okres próbny, i nie wiecie co zrobić? Ja znalazłem sposób jak znowu mieć okres próbny!

Jeżeli skończył nam się okres próbny camtasi, musimy wejść w ustawienia daty i godziny, po czym zmieniamy datę tak długo aż znowu pojawi nam się okres próbny, sposób działa na 100% (Oczywiście camtasia musi być wyłączona przy zmienianiu daty)

Nie jest to piractwo, jest to błąd w systemie, program odczytuje datę z komputera, zamiast z internetu, dzięki czemu możemy mieć okres próbny cały czas.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Działa w innych programach? Jak tak to przyda się do Abletona, bo w 30 dni czegos sie naucze i sie nie przyda potem ;_;

Opublikowano

Co za debile ten program tworza -.-

Z NOD32 rok temu też tak robiłem, ale od wtedy nie korzystam z antywirusów, więc nie wiem jak jest teraz.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Hmmm... camtasia to fajny program :)

ja do obróbki głównie Vegasa używam, natomiast do nagrywania Camtasie Recorder :)

Nie narzekam, dobry program, niezła jakość nagrywania :)

A co do tuta, wydaję mi się że to jednak piractwo.

Ponieważ jak się cofnie tą datę, to wszystkie programy mi zaczynają szwankować :D

Google Chrome nie chce wejsć na strony bo jakieś tam protokoły coś pokazuje errory ;D

Zajrzyj na bloga -> Click

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...