Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Dotycząca urządzeń mobilnych.

BesieK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj gdy pisałem z telefonu, wpadłem na pomysł aby wprowadzić coś takiego, że gdy piszemy posta na telefonie, to gdzieś na boku wyświetla się ikonka telefonu. Przydałoby się to m.in. do zmniejszenia ilości kłótni pomiędzy userami, że ktoś np. nie używa polskich znaków czy najzwyczajniej robi błędy, tym bardziej, że to wkurza gdy ktoś ci mówi idź po słownik.

Dałoby radę coś takiego wprowadzić ?

Pisane telefonem...

Opublikowano

Nie kumam po co to komu, a co od polskich znaków, to nie tak trudno je wpisywać na telefonie ( przynajmniej moim z androidem ).

Opublikowano

Witam, dzisiaj gdy pisałem z telefonu, wpadłem na pomysł aby wprowadzić coś takiego, że gdy piszemy posta na telefonie, to gdzieś na boku wyświetla się ikonka telefonu. Przydałoby się to m.in. do zmniejszenia ilości kłótni pomiędzy userami, że ktoś np. nie używa polskich znaków czy najzwyczajniej robi błędy, tym bardziej, że to wkurza gdy ktoś ci mówi idź po słownik.

Dałoby radę coś takiego wprowadzić ?

Pisane telefonem...

Jak ktoś zwraca ci uwagę, że nie masz polskich znaków albo robisz błędy, to raportuj takie posty, chyba że osoba dodała jeszcze co ma zrobić autor tematu z problemem itp.

Za zwracanie uwagi za ortografie lub brak polskich znaków jest 5% za spam.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

@9 Jarek9

Chodziło mi o ogół :P Ale o % za takie posty nie wiedziałem.

Co do tematu, widzę, że się nie przyjmie... To można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...