Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Może by jakieś nowe rakiety ?

gw_skrzypek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Straszna siła rażenia.

Rozszerzona wersja wyrzutni rakietowej Hellstorm 1. Tylko jedna jedyna rakieta może rozstrzygnąć bitwę. 5 rakiet, które wyrządzają razem jeszcze więcej szkód, może zakończyć bitwę zanim się ona w ogóle rozpocznie. Skumulowana siła niszczycielska wyrzutni rakietowej nadaje atakom rakietowym nowy wymiar siły ognia. Ta nowoczesna broń może zostać wyposażona tylko w specjalnie rakiety.

1.Komedia - z wyrzutni pociągnąc można max 30.000 - laser z białki więcej wali

2.Rakiety do hellstrom są za drogie

Co o tym myślicie ?

Opublikowano

Ale rakiet do hs jest już w pizdu. Hellstorm jest dorby , bo to tak naprawdę dodatkowo 30K hitu na wroga.

Co do ceny , użytkownik botujący nie powinien mieć żadnego problemu.

A jeśli chodzi o to , że bitwa zakancza sie zanim sie rozpoczełą , mowa o alienach tyu mordon saimon lordakia które padają na hita z czegoś takiego.

Opublikowano

Jak Cie nie stać to nie nasz problem. Według mnie jest ok

MOBO-Asus P8Z68-V/GEN3 CPU-Intel Core i5 2500K(4,7GHz)+SilentiumPC Fortis HE1225

GPU-2xAsus 7870 DCII HDD-Western Digital 500GB, SATA/600, 64MB

PSU-OCZ ZX-Series 850W SLI Modular PSU 80Plus Gold CASE-Zalman Z9 U3

RAM-Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 NAP-Samsung DVD -/+ R/RW 22x

Opublikowano

Pamiętaj że cytadela ma 2 wyrzutnie rakiet. 60k to nie jest wcale mało od samych rakietek :)

No ma ale obrywasz dopiero jak załaduje 10 rakiet, czas do wystrzelenia 2x5 lub 1x10 jest taki sam. Ja wolę 2x5 bo może Ci braknąć zaledwie 1s i padasz, lepiej mniej a częściej.

card.png
Opublikowano

No ma ale obrywasz dopiero jak załaduje 10 rakiet, czas do wystrzelenia 2x5 lub 1x10 jest taki sam. Ja wolę 2x5 bo może Ci braknąć zaledwie 1s i padasz, lepiej mniej a częściej.

Zgadzam się wyrzutnie w cytadeli powinny się ładować niezależnie od siebie i powinny być w nich dwa różne rodzaje rakiet

A jeśli chodzi o to , że bitwa zakancza sie zanim sie rozpoczełą , mowa o alienach tyu mordon saimon lordakia które padają na hita z czegoś takiego.

Wg mnie wyrzutniaa powinna dawać z 50000 szkód - ale to tylko moje skromne zdanie...

Opublikowano

@UP Też niewiem

Z takim tematem to na forum DO .

A tam pozatym to jaki sens w tym zeby walic 50k z wyrzutni ... to niech dodadzą jeszcze lasery X5 i na salwy ludzie niech sie mają . Pomysl nie kazdy ma golca i FULL osłon

175001456602037225492.gif

Opublikowano

@UP Też niewiem

Z takim tematem to na forum DO .

A tam pozatym to jaki sens w tym zeby walic 50k z wyrzutni ... to niech dodadzą jeszcze lasery X5 i na salwy ludzie niech sie mają . Pomysl nie kazdy ma golca i FULL osłon

rsb jest mocniejsze znawco gry ^^

Opublikowano

Ale on mając na myśli x5 pisał prawdopodobnie o amunicji, z której można strzelać ciągle, jak np. z x1, x2 itd, a z RSB strzela się salwami. Wtedy takie x5+RSB i hity były by mocniejsze.

Opublikowano

Ale on mając na myśli x5 pisał prawdopodobnie o amunicji, z której można strzelać ciągle, jak np. z x1, x2 itd, a z RSB strzela się salwami. Wtedy takie x5+RSB i hity były by mocniejsze.

I dobrze bo nakurwiając ciągle 100k z rsb tu by wszcy padali.

Opublikowano

Tak o to mi chodziło zeby jeszcze x5 ammo wprowadzili to była by masakra .

Po 2 po co te rakiety ?? i tak już dużo biją ludzie

Według mnie powinni dodac wiecej hp w statkach :) Aby nikt nie padał na 10 salw po 50k + rsb . Gdyby tak statki miały po 750k hp golce to by była walka

175001456602037225492.gif

Opublikowano

@ UP jak ?? że niby bostery ??

Ale chodzi mi ze od startu bez PP itp 750k

Nie moga wszystkiego dodawac co im sie podoba lub graczom , bo wbijają gwozdz do trumny nowych graczy lub tych co graja bez bota.

Juz tak naprawde jest ciezko wybocic cos nowego , a co dopiero ...

Opublikowano

Wam się nudzi czyż nie?

Siedzicie i myślicie.. co by tutaj im zaoferować aby dodali, na forum D O jak i na MPC.

Gdy wprowadzą to jest jeden wielki RYK, PŁACZ << boty nie działają!! znowu chcą zarobić!! znowu nowości, co za cioty!! >>

Więc do gry albo do nauki i nie wymyślać już.

Pisał:

Krzysztof Jarzyna ze Szczecina.

Pozdrawiam.

1356174085-U807879.png

Opublikowano

Wam się nudzi czyż nie?

Siedzicie i myślicie.. co by tutaj im zaoferować aby dodali, na forum D O jak i na MPC.

Gdy wprowadzą to jest jeden wielki RYK, PŁACZ << boty nie działają!! znowu chcą zarobić!! znowu nowości, co za cioty!! >>

Więc do gry albo do nauki i nie wymyślać już.

Pisał:

Krzysztof Jarzyna ze Szczecina.

Pozdrawiam.

Co sie dziwisz ferie swiateczne.

Opublikowano

Pomysł padł przedwczoraj więc była jeszcze nauka :D

Ja nadal mam bo mnie z fizy ujebała....

@top , nowych rtakiet nie trzeba/

Opublikowano

@TOPIC:

Człowieku rakieta to rakieta id zawsze to było dodatkowe/pomocnicze ammo/siła rażenia, a więc nigdy rakiety nie będą bić więcej niż lasery zresztą 30k to mało ?

To bardzo dużo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...