Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jutro koniec świata a ty forum siedzisz?!

LechuPomian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Majowie to przewidzieli!

Wyprzedaż Toyoty się kończy!

Nie ma dla nas ratunku!

A wy nołlajficie na MPCforum.

Jakie macie pomysły na to co się jutro wydarzy? Co będzie nasza bronią? Kopać już bunkry?

Opublikowano

Nie wiem kiedy Wam się to nie znudzi. Wiecie co zrobię jutro o 24:00 ? Napiszę temat i będę się z Was śmiał. Jak coś to w innych galaktykach się z Nas śmieją, że obchodzimy takie święta.

PS. W 2013 mają być aż cztery apokalipsy.

//down: nie, dla beki.

Opublikowano

Pierdolenie.

Nie będzie końca świata i tyle :)

Ja od rana bede grał w gre xD

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Ni ma końca świata.

Jak będzie to biorę kredyt gotówkowy i idę z kolegami na dziwki albo kupie więcej dziwek.Ale jak dziwką na kasie zależy to też wezną i nie będzie :P

Kurwa przeżyłem 32 końców świata i żyje.

Opublikowano

@Up

Z tobą nawet dziwka się nie prześpi.

@Top

Siedze na forum tak samo jak i ty.

Opublikowano

Nie wiem kiedy Wam się to nie znudzi. Wiecie co zrobię jutro o 24:00 ? Napiszę temat i będę się z Was śmiał. Jak coś to w innych galaktykach się z Nas śmieją, że obchodzimy takie święta.

PS. W 2013 mają być aż cztery apokalipsy.

//down: nie, dla beki.

Znaczy moje kotlety są bezpieczne? Nie shackujesz mi lodówki?

Apokalipsa to w sumie fajna maszynka do robienia pieniędzy, bo poza hajsem nic prawdziwego w tym całym szumie nie ma.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Niby logiczna część człowieka śmieje się w duchu, ale męczy mnie fakt, że albo rozpęta się jakaś wojna, albo fakt o końcu świata jest trzymany do końca w tajemnicy żeby nie wywołać globalnej paniki i zamieszek ...

... jakieś piwko i bilard wieczorem ?

f.png

Opublikowano

Niby logiczna część człowieka śmieje się w duchu, ale męczy mnie fakt, że albo rozpęta się jakaś wojna, albo fakt o końcu świata jest trzymany do końca w tajemnicy żeby nie wywołać globalnej paniki i zamieszek ...

... jakieś piwko i bilard wieczorem ?

W bilarda rzadko gram, ale na piwko można wyskoczyć.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.

-Jan Paweł II

mam nadzieje, ze wiecie o co mi chodzi... Jan Paweł byłby z Was dumny

JP7SYyZ.gif

Opublikowano

Tyle tysięcy lat jak czlowiek kroczy po Ziemii, a i tak każdy myśli że to na jego oczach zacznie się armagedon.

Opublikowano

kurde, zapomniałem moge wpasc z rodzinką do twojego bunkru? Bo my nie zdążymy już wykopac ;/

Ps. mam siorke 18

TW9yZWxvdnlfX19ldXdfX18zNDVfX19OVUxMX19fNF9fXzEwMF9fX1dITy5wbmdfX181X19fMV9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...