Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Prosze o pomoc z m2bob

benido6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze kilka dni temu chodził mi m2 bob ostatnio wchodze chce odpalic i wyskakuje error prosze o to ss na nim widac wszystko mam najnowsza wersje m2bob czyli 1.7.6 i nie chodzi :( prosze o pomoc daje + za pomoc

http://w674.wrzuta.pl/obraz/powieksz/7EW3PJqcMH9

Opublikowano

Mam to samo ale wyskakuje mi jakiś screnn na ktorym jest pokazane by wybrać 1 h wybieram i dalej lipa może ktoś to wytłumaczyć ?

Sprawdziłem można załączyć normalnie 1 serwer ale innych już nie czyli koniec expa na solar s 26 :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

po reinstalce to samo, "wrong server, slot, or channel"... ciągle błędy i oni jeszcze chcą żeby za to płacić...

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

ehh też mam błąd ... cały czas reinstalki pobieranie itd....i jedno wielkie g.... niby wszystko ok loguje się i gry ma się pojawić ekran logowania to pojawia się okienko "LOG" i amen

Opublikowano

też okienko z LOG. kolego boce od ponad miesiąca i nigdy nie miałem takich problemów, jestem pewny że konfiguracja logowania jest poprawna...

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

widzę na forum m2bob że sporo osób pisze z tym samym problemem.

http://imageshack.us/photo/my-images/843/beztytuumab.jpg/

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

Opublikowano

spróbuj całkowicie, ręcznie usunąć FOLDER z pl'em, nie przez deinstalacje z panelu sterowania

podejrzewam, że masz jakieś pliki z kamera / pomieszane pliki w packu czy rooty/locale pozamieniane

tak czy siak - wydaje mi sie ze nie masz czystego clienta

najlepiej zaloz nowy folder i wgraj tam czystego jak łza pl'a, potem podepnij pod niego m2boba

Opublikowano

ściągałem całkowicie nowego clienta dziś : ) oczywiście dopiero po kilku próbach na poprzednim tylko spatchowanym..

Dzięki kolego, ale niestety nie okazałeś się pomocny w tej sprawie.

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

Opublikowano

Kurde dziwne jest to dla mnie .. Mam laptowa w drugim pokoju i tam dziala m2bob na s26(po przerwie technicznej) tylko czesto loga a na tym komputerze nie dziala wyskakuje okienko tak jak powyzej pokazali ... Pomozcie co z tym zrobic

Opublikowano

nie, ściąganie nowego jest bez sensu, bo mi nic nie pomoglo. Chyba trzeba czekac na kolejny update bota.

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

Opublikowano

weźcie w folderze z metkiem pl uruchomcie metka przez plik patchupdater.exe z uprawnieniami administratora, niech sie spatchuje przez to i odpalcie bez bota metka, zalogujcie sie...

po tym zabiegu odpalcie przez m2boba

Opublikowano

weźcie w folderze z metkiem pl uruchomcie metka przez plik patchupdater.exe z uprawnieniami administratora, niech sie spatchuje przez to i odpalcie bez bota metka, zalogujcie sie...

po tym zabiegu odpalcie przez m2boba

Lipa

Opublikowano

Gates, patchowanie nic nie daje...

win7user.png

21571.jpg

21495j.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...