Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Crash dump przy odpalaniu FM2012

orzo120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak napisałem w temacie mam problem z fm2012. Tzn. gdy kilkam na ikonkę na pulpicie albo gdy uruchamiam grę przez steama, nie ma to znaczenia, to pojawia się crash dump. Gra jest oryginalna, zakupiłem ją rok temu. Zainstalowałem i cieszyłem się grą przez kilka tygodni. Po pewnym czasie znudziła mi się, lecz tydzień temu postanowiłem wrócić do gry. No i tak jak pisałem pojawia się ten cholerny błąd. Próbowałem już na nowo instalować steama i fm`a, ale nie pomogło. Ściągnąłem nawet fm2013, aby sprawdzić czy i z tym fm`em będę miał problem, ale on działa dobrze. Tzn. są błędy w grze, ale to każdy ma. Wiecie może w czym jest problem ? Bardzo proszę o pomoc, bo nikt nie umie albo nie chce mi pomóc.

Pozdrawiam.

"Here we are now. Entertain us."

Opublikowano

Zaktualizuj sterowniki do karty graficznej, zainstaluj SP3 (jeśli masz XP).

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Jaki masz system? Jak 7 to spróbuj tego:

Komputer - > Organizuj - > Opcje folderów -> Widok -> Pokaż ukryte pliki

Następnie wciskamy kombinacje klawiszy Win + r (lub uruchom jak macie w menu Start) wpisujemy %appdata%, znajdujemy SportsInteractive i usuwamy katalog z fm 13. Jak wspomniałem mi pomogło i smiga.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

sterowniki zaktualizowałem, system windows xp sp3 posiadam

TheJeron78 - Zrobiłem to co napisałeś i nadal mam ten błąd.

Opublikowano

Do fma ? Gra jest spatchowana do najnowszej wersji, oprócz tego żadnych dodatków nie ma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...