Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bronie

lukasz150599

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram w crossfire i kupywałem rp i czy to normalne że już mam 70 kuponów i dopiero teraz wylosowałem m4a1-custom ? Tak długo się losuje jedną broń. Za niedługo będę miał 100kuponów i na co wymianiać ? 100

Ruger MINI-14 RIFLE

With ATI Stock (permanent)

SR-2M VERESK (permanent)

SL8 (permanent)

Opublikowano

No gościu ja osobiscie mam z exchangu wszystkie bronie na perma i ak 47 knife a radze ci z tych wszystkich broni vereska.

A jesl chodzi o losowanie to ja np losowalem bandaga i za 3 razem sie trafil a rpk llosowalem 140 razy i dupa.To zalezy od farta

PROSZE O ODBANOWANIE KONTA q120m0c0d3 poniewaz bylo z banowane nie wlasciwie a tak dokladnie to musialem wniesc zakupy a moj kulego sie pobawil na kompie-_-

jarek prosze cie i przepraszam zqa kolege a i dobze ze zbanowales jego konto pt. cytuje:FUCK_9JAREK9

THX

Opublikowano

Co byście polecieli loswać ;) jakąś broń albo coś bo myśle nad m3-gold tym shotem m37 i czy jest jakaś lepsza snipa niż awm i jaką broń możecie polecić

Zwykłe AWM ci wystarczy. Nie musisz losować innej. Wszystkie ulepszone AWM mają tylko więcej amunicji w jednym magazynku i inny wygląd, niczym innym się nie różnią.

MG3-Gold losuj, nie ma lepszej broni na mutanty i Biohazard.

A z tych broni za kupony to też polecam Rugera.

A shotguna nie opłaca się brać, chyba że jesteś dobry w grze takim rodzajem broni.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

no niewiem np stakeout na hita rozwala a jak ogarniasz egipt oto jest wow

PROSZE O ODBANOWANIE KONTA q120m0c0d3 poniewaz bylo z banowane nie wlasciwie a tak dokladnie to musialem wniesc zakupy a moj kulego sie pobawil na kompie-_-

jarek prosze cie i przepraszam zqa kolege a i dobze ze zbanowales jego konto pt. cytuje:FUCK_9JAREK9

THX

Opublikowano

jak jedziesz na hs'ie to jest lepsza.Większy dmg celność i pół szybkoszczelność

THX

Opublikowano

a ta snipa dsr-1 czy jakos tak jest podobno lepsza od awm

Nie jest lepsza od AWM. Ta snipa ma większe przybliżenie, nie można zabić nią przeciwnika z bliska.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

a

Nie jest lepsza od AWM. Ta snipa ma większe przybliżenie, nie można zabić nią przeciwnika z bliska.

ale na dalsze odleglosci i na duza grupke jest ok bo ma wiekszy dmg i szybkoszczelnosc

THX

Opublikowano

A na co potrzebne większe obrażenia, skoro AWM zabija 1 strzałem, czasami się tylko zdaża że mniejsze dmg.

DSRk'ą nie zabijesz przeciwnika z bliska.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Dzięki a m3-gold da się ogarnąć na s&d czy nie zbyt?

To jest chyba jedyne MG, którym można ogarnąć na każdym trybie.

Na S&D da się tym grać, ale musisz długo tym ćwiczyć na tego typu mapach.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...