Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zniknęła postać

szuma

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Po około rocznej przerwie chciałem znowu zagrac w DC, wchodząc na stare konto musiałem dołączyć do jakiegoś prosieben i tak też uczyniłem.

Problem jest taki że nie mam swojej postaci, loguje sie bez problemu, ale jedyne co moge zrobić to stworzyć nową.

Czy ktoś wie z czym problem ? Na tym koncie miałem kiedyś wykupioną legendarke, gram na pc.

Opublikowano

Więc ta ja z moim bratem tez po pewnym czasie (ok 6 miesiecy) postanowiliśmy na nowo zagrać i mój brat ma tą samą sytułację natomiast ja miałem konto z wszystkimi dlc jakie kiedyś były (Flash, Battle For Earth i Light kupione przez steam z oferty Power Bundle) i tak na to konto z tymi dlc nie mogę się zalogować także nie mogę odzyskać hasła (pisze ,ze nie może znaleźć gracza z takim e-mailem). Posiadam 2 konto bez niczego i mam na nim 2 postacie Sorca 30 i Mentala 30 i na te konto mogę bez problemu się zalogować. Jak widzisz nie tylko ty masz problem, próbuję coś poradzić i jak coś ustalę to ci napiszę. Jeśli ktoś ma podobny problem, albo wie o co chodzi proszę o napisanie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...