Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]WaitHack M2bob Metin2 PL

Majcher1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. wiem że jest na forum dużo takich tematów i wolge.ale szukałem i nie znalazłem.

Chodzi mi o WaitHacka na PL tak aby działał z M2bob-em. Jakieś pliki PC które wklejam odpalam m2bob nie trzeba zadnego obejścia.

Proszę o link do downloadu nie to tematu.:]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dzięki, obczaję czy działa

Nie oto mi chodziło:/ trzeba mi WaitHacka który można odpalić bez obejścia. tak aby obejściem był m2bob. jeśli coś takiego jest wogle.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Bywalec
Opublikowano

Dzięki, obczaję czy działa

Nie oto mi chodziło:/ trzeba mi WaitHacka który można odpalić bez obejścia. tak aby obejściem był m2bob. jeśli coś takiego jest wogle.

Odpalaj przez kamermod'a.

Nie ma takich Waithack'ów, które nie wymają odpalenia przez obejścia...

Opublikowano

Ok dzięki.przy okazji mam jeszcze jedno pytanie. otóż gram w metina na PL na serwie s26 używam m2boba i dzisiaj wyskakuje mi błąd że numer serwera, ch lub numer postaci źle wpisałem i wyskakuje okienko z obrazkiem który przedstawia jak prawidłowo ustawić bota. na innych serwera działa ale na solarze nie:/ Czy wy też tak macie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Bywalec
Opublikowano

Ok dzięki.przy okazji mam jeszcze jedno pytanie. otóż gram w metina na PL na serwie s26 używam m2boba i dzisiaj wyskakuje mi błąd że numer serwera, ch lub numer postaci źle wpisałem i wyskakuje okienko z obrazkiem który przedstawia jak prawidłowo ustawić bota. na innych serwera działa ale na solarze nie:/ Czy wy też tak macie?

W tej chwili każdy ma jakieś problemy z M2BOB'em, radzę Ci używać expbot'a w kamermod'zie.

Opublikowano

W tej chwili każdy ma jakieś problemy z M2BOB'em, radzę Ci używać expbot'a w kamermod'zie.

przez aktualizacje gracze od s16-s26 maja problemy z odpalniem m2boba, natomiast gracze s1-s15 mogą bez problemu go uzywac i trzeba czekac na aktualizacje z ich strony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...