Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] T-28 średni czołg

Cabrondriver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam ten czołg ale jest słaby albo może coś źle robie. Chce się dorobić do KW-1 ale tym czołgiem to jeszcze może długo mi zająć...Jak nim grać? Co władować w niego...

Opublikowano

Ale względem czego jest słaby?? Opisz jak nim grasz ?? i czy już jest wymaksowany i jakie masz wyszkolenie załogi

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

Ja na ten czołg nie narzekam. Mogę nawet powiedzieć że grało się lepiej niż kw-1.

Wymaxuj i zobaczysz.

Banner-LegendsofShinobi3.png

Opublikowano

Ja aktualnie mam ten czołg i zarobiłem na nim 8600 expa i to nie fartem tylko normalnie wystarczy chociaż codziennie postarać się o dobrą bitwe która daje 2x expa i już masz.

Działo: 57mm ZiS-7

Wieża: T-28 Cylindr.

Radio: 10R

Silnik: M-17F

Gąsienice: T-28A

Opublikowano

ja nim gram raczej hmm jadąc do przodu potem się chowając. Nie stoje w swojej bazie raczej.

A Nerf to znaczy ze popsuli tak? Jeśli to proszę mnie poprawić.

Nie jest wymaskowany a szkolenie to może 60%.

Opublikowano

Kw-1 to po prostu jeden wielki gniot ... t-28 po wymaksowaniu i załodze 75 % jest naprawdę dobre da sie tym grac ; ) Ale Kw-1 to tak noobski czołg ze sie w pale nie mieści . Jest to moja osobista sugestia

Opublikowano

T-28 to bardzo dobry czołg, tylko trzeba nim umieć grać. AKWA co do twojego komentarza kw-1 nie zgodziłbym się dlaczego ? Dobry zarobek, super pancerz (6tier raczej przebije ale 5 i niżej nie oprócz kw-1) nie jesta tak źle przy wymaksowywaniu. Niestety słaba mobilność przez tą wadę możesz przegrać nawet z 4 tierem po prostu zajedzie od tyłu i będzie się z tobą bawił w międzyczasie wpakowywał pociski.

Opublikowano

T-28 to bardzo dobry czołg, tylko trzeba nim umieć grać. AKWA co do twojego komentarza kw-1 nie zgodziłbym się dlaczego ? Dobry zarobek, super pancerz (6tier raczej przebije ale 5 i niżej nie oprócz kw-1) nie jesta tak źle przy wymaksowywaniu. Niestety słaba mobilność przez tą wadę możesz przegrać nawet z 4 tierem po prostu zajedzie od tyłu i będzie się z tobą bawił w międzyczasie wpakowywał pociski.

To ja ci powiem że tier 3 ogarnięty może mu wpakować od frontu nawet (nie arta). KW-1 to dno bo pancerz mu nic nie da jak go nawet czołg zwiadowczy przebija spokojnie. Ja bym powiedział że PZ-IV i PZ-III/IV są znacznie lepsze na poziomie 5 tieru gdyż mają lepszą mobilność, a wcale gorszego działa nie mają. ;)

PS: Jak chcesz robić do IS-4 to wtedy zaczniesz płakać bo KW-4 tam jest, KW-1 jest do przemęczenia chyba że ogarniesz , ale w KW-1S będziesz mógł się pobawić.

Pozdrawiam :)

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

KW-1 jest dobry. Trzeba nauczyć się nim grać. Każdy czołg ma swoje mocne strony tak i słabe, więc się nie dziwcie że przegrywacie z kimś.

@Topic Wymaksuj wtedy będzie ci łatwiej grać i lepiej. Najgorsza opcja kupić złoto i wymienić na wolnego expa i zbadać kw.

Opublikowano

85mm i 57mm przetestuj. Jedne z najlepszych luf dostępnych na tym tierze. Sam T-28jest całkiem niezły, z+6 tierami trochę nie domaga ale z mniejszymi bez problemu.

Opublikowano

KW-1 to bardzo dobry czołg jeżeli się ma 3 silnik działo 85 mm i drugą wieże to naprawde idzie rozwalić KW-1S więc lepiej się staraj i graj non stop T-28 lub jak ci się niechce to rób tylko 1 bitwe za którą dostajesz 2x expa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...