Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Ciekawe aplikacje na SGS III

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Jakie fajne, ciekawe i przydatne aplikacje możecie mi polecić, które mi się przydadzą? Szukam bardziej użytecznych, a nie do zabawy czy coś.

Mam takie jak:

- ipla

- tvn player

- gg

- music downloader

- delphin browser

- tlumacz

- signal booster

- ts3

- bestdem

Jest jakaś aplikacja do pobierania/przeglądania książek? Nie wiem, np. szkolnych lektur.

Opublikowano

Do książek to polecam "Wattpad", większość książek jest po angielsku, ale jest też dużo polskich, kilka lektur tam znalazłem. Tam książki są za darmo.

Napisz jakie aplikacje są ci jeszcze potrzebne to podam ci jakąś nazwe.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Dzięki, masz like. Z tego to tylko to chciałem się dowiedzieć, ale jak znasz jakieś fajne , przydatne jeszcze to wal śmiało ;)

Opublikowano

Amuse- możesz przeglądać sobie takie strony jak demotywatory, kwejk itd., nie tylko polskie

Musixmatch- możesz sobie zidentyfikować tytuł piosenki, a jeśli masz jakieś ciekawe piosenki na telefonie, to możesz sobie wyszukać do nich tekst, a do tego wyskoczą ci informacje o wykonawcy, inne piosenki tego autora itd.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...