Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ skarga],[odwolanie się ] patrykkos

*_VenglaS_*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam was wszystkich serdecznie , nie mam zamiaru się z wami kłócić i myślę że zostanę potraktowany poważnie.

W pierwszej kolejności chciałbym odwołać się o sarny w wysokości 5 % który został nałożony na mnie przez użytkownika którego nazwa widnieje w temacie . Otóż dostalem te 5% w temacie :

mpcforum.pl/topic/792032-buty-do-kosza-zza/page__p__5807009#entry5807009

Pytałem w nim o buty do kosza i konkretne linki pewien gościu napisał air maxy sam wiem że nie są to buty do kosza napisałem :

air maxy do kosza (facepalm) padlem

I za to dostalem 5% jako Spam , skoro nie zgadzam się z tym i napisałem to po to aby koles się nie ośmieszal i nie wprowadzał innych w błąd nie można od tak wlepic mi tych 5% , chciałbym aby zdjęto mi moje nie słusznie (chyba) nadane % i aby grzecznie upomniano moderarora jak już mówiłem nie mam zamiaru siać fermentu chce po prostu aby więcej takich sytuacji się nie zdazalo :)

Z powazaniem Bartek

Każdy krok w przód to o jeden mniej !

Opublikowano

Spam, bo nie odpowiedziałeś na pytanie, tylko skomentowałes podaną odpowiedź :)

btw. skargi na pw :P

@edit

to twoj temat?

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Widzisz na forum jest taka paranoja, że nawet we własnym temacie musisz sb odpowiadać. <faceplam>

Napisz do jakiegoś Globala i opowiedz mu sprawę, może Ci zdejmie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...