Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metkat Przepis

Hoistone666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli ktoś jest obeznany to proszę o przepis na metkat, wiem wiem google i hyperreal itp. ale nie moge znalezc takiego co mnie satysfakcjonuje, bo nie wiem np. dokładnie ile tabletek acataru dać itp.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Poszukaj lepiej na tym hyperrealu, bo tutaj raczej same gimby i nikt nie widział metkata na oczy.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Sami robicie sobie krzywdę, przedawkujesz takie coś, albo źle sporządzisz i jedziesz do szpitala, zajmując kolejkę ludziom, którzy może chcieli by jeszcze trochę pożyć, bo jak widać, tobie na tym nie zależy...

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

pierwszy lepszy przepis z hypperreala : rozgniecione tabletki sudafedu z KMNO4 zalewam 2 ml octu. Mieszam az roztwor nabierze woni marcepanu, zrobi sie lekko cieply i dolewam wody (roznie, 10-20 ml). Roztwor wstawiam na godzine do lodowki po czym filtruje.

:P

ale rozjebala mnie informacja ,,czasowa impotencja u mezczyzn'' xD

Opublikowano

Jamaica ja pierdole -.- po pierwsze nie uzależnię się, po drugie zależy mi na życiu i nie jest mi ono obojętne :)

Czekam jeszcze na inne wypowiedzi i jak przez najbliższe 3 dni nic ciekawego się tu nie znajdzie to będzie można zamknąć.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

No ale chyba mi nie powiesz, że to dla zdrowotności... ;)

Weź proszę zmień to co robisz, za zażywaj takich rzeczy, bo później możesz żałować...

Mało Ci życie dało w kość, żeby jeszcze sobie dokładać?

5lwgh1.png

Opublikowano

No ale chyba mi nie powiesz, że to dla zdrowotności... ;)

Weź proszę zmień to co robisz, za zażywaj takich rzeczy, bo później możesz żałować...

Mało Ci życie dało w kość, żeby jeszcze sobie dokładać?

Przestań grać dobrego wujka, to jego życie, jak chce sobie przypierdolić metkata, to niech sobie przypierdoli.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Sami robicie sobie krzywdę, przedawkujesz takie coś, albo źle sporządzisz i jedziesz do szpitala, zajmując kolejkę ludziom, którzy może chcieli by jeszcze trochę pożyć, bo jak widać, tobie na tym nie zależy...

Co CI szkodzi? Przedawkuje jego sprawa. Nikt za nim nie będzie płakać.

Opublikowano

Chciałem pomóc, ale widzę, że się nie da, więc nie będę się wyróżniał spośród reszty użytkowników i napiszę coś w ich stylu i pewnie każdego zadowoli

"idź rzuć się z mostu ;) "

5lwgh1.png

Opublikowano

Jak aż tak bardzo ci brakuje wrażeń to jebnij sobie kwasu siarkowego... Nie dość, że narkoman to jeszcze żałosny bo albo:

- Nie stać go na prawdziwe narkotyki

- Jest zbyt smarkaty

Tak czy siak, jesteś po prostu idiotą, idź się lecz...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

ZYMON:

jak sie kurwa nie znasz to się nawet nie wypowiadaj w tym temacie, nie nie daje się tego po kablach.

@UP: Dlaczego nazywasz mnie idiotą ? Wyzwałem cię, nie ? Zrobiłem ci coś ? Nie! Zbyt smarkaty ? Świetnie jeśli wyciągasz takie wnioski nie znając mnie w ogóle.

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...