Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki

MobilesOn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu psujecie tą grę? Rzeczą dla mnie niezrozumiałą jest to, że osoby, które nie potrafią grać lub są słabi sięgają po hacki. Przecież nigdy sie nie nauczycie grać przez ten "szajs", a także innym psujecie gre, bo wiele osób nie umie się zachować, choć używają hacków i wbijają na 1 lepszy room z telekill, lub jump, no limit amo itp...

Dla wielu osób najważniejszą rzeczą jest ratio myśląc "czym większe tym ludzie będą mnie uznawali za lepszego" lecz to sory za to, ale to gówno prawda. Dziwi mnie to, że osoby grające na hackach, (chodzi mi o tych co grają na chamis) że się im to nie nudzi...

Jedyne hacki jakie "są dobre" to te na zombii i te do dropu kasy. Reszta aby utrudnia gre uczciwym graczą gre.

Jaka to frajda mieć staty 16:2 ratio 4.0, gdy się gra na hackach. Jak by nikt nie tworzył hacków to pewnie, na wszystkich forach był by spam typu "szukam chacka najlepiej z chamis".

A po za tym ściągając hacki wirusujecie i zaśmiecacie aby komputer "-,-.

A nie lepiej mieć ratio 0,9 grając bez hacków i trenując?

Jestem pewien, że takie osoby, będą o wiele lepsi od tych, którzy grają na hackach, a gra będzie ciekawsza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...