Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] QBB vs mg36 vs m27-air?

Avium

co lepsze?  

25 użytkowników zagłosowało

1. 1. co najlepsze?

• QBB
      11
    • Mg36
      12
    • m27-air
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kusi mnie do kupna qbb no ale nie wiem czy jednak te 7zł zmarnować i czy nie będzie ta broń gorsza od tych co posiadam...

YAY

Opublikowano

o boshe.... kupiłem ;x i to jest gówno o.O gorzej mi się kontroluje odrzut niż w aeku bez dodatkków... chyba ze to ja nie umiem grać tym o.0

stawiam teraz niejwięcej tak

- mg36

- m27-air

- qbb... choć jak dla mnie to gówno o.0

jak wy tym grać możecie omygy xD

YAY

Opublikowano

Pecheneg'a polecam fakt ze na DUUUZE odleglosci ciezej trafic ale na Duze srednie i Blisko to jest kosiara xD

Opublikowano

o boshe.... kupiłem ;x i to jest gówno o.O gorzej mi się kontroluje odrzut niż w aeku bez dodatkków... chyba ze to ja nie umiem grać tym o.0

stawiam teraz niejwięcej tak

- mg36

- m27-air

- qbb... choć jak dla mnie to gówno o.0

jak wy tym grać możecie omygy xD

strzelasz pojedynczo? Ja własnie nie wiem jak my Mg36 możecie grać
Opublikowano

strzelasz pojedynczo? Ja własnie nie wiem jak my Mg36 możecie grać

Ziom MG36 ma mniejszy rozrzut niż ten QBB i M27. Ja tam gram RPK i mam wyjebane :D

Opublikowano

Qbb-to gówno ?? na pewno nie ... masz złe dodatki i tyle.

Nawet pojedynczo nie trzeba strzelać, można seriami.

I nie rozumiem innych dlaczego płaczą ludzie jak ktoś zabija z mg36 ? tak naprawdę płakać to można,ale z Qbb xD

Opublikowano

a czy ja płacze że mnie z mg36 dedają?;d mam as vala to jebie takich ;0 choć zazwyczaj jak ktoś mnie ujebie to z mg na odległość :<

tigerxy

złe dodatki? możesz napisać jakie polecasz? mi osobiście wgl ta broń nie podchodzi :/ spory odrzut w boki w góre co jest troche....

YAY

Opublikowano

a czy ja płacze że mnie z mg36 dedają?;d mam as vala to jebie takich ;0 choć zazwyczaj jak ktoś mnie ujebie to z mg na odległość :<

tigerxy

złe dodatki? możesz napisać jakie polecasz? mi osobiście wgl ta broń nie podchodzi :/ spory odrzut w boki w góre co jest troche....

Co do tego mg36 jakby co to nie miałem na myśli Ciebie tylko tak ogólnie określiłem jak to niektórzy narzekają na mg36 bo albo płaczą,albo piszą OP.

Co do dodatków zastosuj: Niestety,ale to musi być kolba Nemezis żadna inna się nie nadaje

Lufa polecam Precyzyjną,ale zależy też czy będziesz więcej celował z dystansu bardzo dalekiego czy też nie ?? albo też gdy więcej będziesz celował z celownika niż z biodra ?? bo jeśli nie to polecam Lufe Predator gdyż bez celowania z biodra ma mniejszy odrzut niż w przypadku lufy Precyzyjnej,ale nie sprawdza się na bardzo dalekie dystanse gdyż mamy trochę odrzut i jest wtedy mniej celna jak sniperowi (czy komu innemu) wystaje kawałek głowy,ale też dużo szybciej lecą pociski. Także samemu tu już musisz zdecydować bo każdy gra inaczej.

Polecam też lunetkę m145,ale też nie każdy ma także wstawia się to co ma.

Ps.Co do odrzutu to ja mam mniejszy odrzut w Qbb niż mg36 gdy chciałem nie raz przemienić broń czyli zrobić chwilowy powrót na mg36 to się dziwiłem jak ja tym tyle grałem odrzut koszmarny.Także Qbb jest bardziej celniejsze niż mg36 dlatego naprawdę ja się dziwie dlaczego przeciwnicy narzekają tak na mg36 ??

A co do ammunicji to już jak ty uważasz.

Opublikowano

wszystko posiadam xD nemezis jeszcze z zestawu karkand ;d

LOL brak odrzutu na dystans to jest poprostu boskie! lepsze od mp5 looolz xD na bliski to wole deagla wziąść no ale proo jednak ta broń xD

to tera tylko czekać aż mi się enginier znudzi i na medyka xD

lolz 7k na sharq normalnym lolz xD musze się przyzwyczaić do medyka..... 2 miechy jak nie więcej przerwy xD

YAY

Opublikowano

Mało tego jak zastosujesz lepszą amunicje to jeszcze będziesz większą sieczkę robił ^^

Ps.I jakby nie było ma się zajebistą beke jak inni się dziwią w tym sniperzy itp itd jak ich z daleka się ściąga,a jak już jestem po kilku piwach to wtedy mam jeszcze większą polewkę z ludzi ^^ jak nie raz podskakują po moim ostatnim strzale i jak łapią deda.Także Qbb wymiata i jest to najlepsza broń ze wszystkich jakie tylko wyszło dla medyka.I mniej ludzi na nią narzeka (z przeciwników) poza tekstami noob,hacker,cheater,aimbot itp.itd. w tym ostatnio nawet pisał koleś

He kill me at very long distance versus me L96+zoom 6 i just say lol.

Także Avium bierz się już za medyka i wnerwiaj ludzi :D

Opublikowano

posiadam vipery xD i te na dużo ammo :)

temat raczej do zamknięcia ;)

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...