Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]

Amok9134

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Niebawem wymieniam kartę graficzną, płytę głowną i procesor. Moje obecne parametry to:

Karta GeForce 9500GT

2,5gb ram

procek pentium D 2,66ghz jednordzeniowy

płyta asus p5ld2

zasilacz (uwaga uwaga) istna bomba zegarowa Tracer 450W SIlent cośtam

nowe podzespoły

karta GT 430 1gb

procek Intel G860 2x 3.0ghz

płyta msi H61M P20

i teraz jaki doradzilibyście mi zasilacz do tego nowego sprzętu? Tracerek leci do śmieci. Tyle co się naczytałem to myślę, że kompa nie włącze aż do wymiany zasilacza xddd. Proszę o wasze opinie. Najlepiej żeby zasilacz był oczywiście zaufany, wypróbowany, godny polecenia. Pewnie macie jakiś faworytów , a co do ceny to tak do 250max. Najlepiej z allegro ;] Serdeczne pozdrowionka i Wesołych Świąt ;]

Opublikowano

SilentiumPC 500W i git

Wesołych świąt :D

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

http://www.agito.pl/...221-526488.html ten mój tracerek to właśnie BE COOL tylko 450Watowa wersja. Jak widać doskonale dołączają do zestawu sprężone powietrze. Chyba do gaszenia pożaru xdd. Dzięki za opowiedź. Te silentiumy to na allegro same obudowy a zasilaczy niestety nie ma ;/

Może ktoś ma jeszcze jakąś propozycję?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...