Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Alcatel 991D : Android 4, Root, Instalacja na MicroSD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, tak jak wyżej napisałem potrzebne mi kilka info. A więc tak : Dostałem wczoraj nowy telefon Alcatel 991D i mam kilka problemów z nim, dodam, że to mój pierwszy telefon z Androidem (Androida znam tylko z tablet, gdzie tam jest 4.0.3, a tutaj mam 2.3.6).

I szukam kogoś kto mi pomoże i dosłownie zrobi kilka rzeczy, a mianowicie :

1.Czy jest na niego Android 4 i jak jest to potrzebuje pomocy ze znalezieniem i instalacją, albo chociaż zaktualizować do najnowszej wersji.

2.Przydało by się zrobić Root'a, bo jest kilak aplikacji durnych na tym telefonie jak np. FaceBook i chciał bym go usunąć.

3.Na telefonie jest mało pamięci (Całkowita 150MB, z czego wolnego mam ok. 80MB), a więc chce móc instalować aplikację na karcie pamięci MicroSD.

Za pomoc będą Plus'y, ale ponieważ jestem raczej łopatologicznym człowiekiem, więc wole jak ktoś siądzie ze mną na skype czy coś i mi powie co konkretnie mam robić ;).

Z góry dzięki

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

android.com.pl , na forum wszystko o co pytasz i uzyskasz informacje

sory, ale nie chce mi sie szukać powinien być w pozostałe urządzenia, lepsze forum masz na XDA może cos tam tez będzie 90% tutoriali jest od nich

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Spoko dzięki, w takim razie można zamknąć ;)

Chyba, że ktoś tutaj się na tym zna i mi pomoże. W tym dziale pewnie ktoś taki się znajdzie ;)

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...