Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Uwaga na serwer Senthia !

Tsaju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Radzę Wam uważać na serwer Senthia !!

Na tą chwilę wam tylko doradzam tam nie grać - smiech na sali co tam się dzieje.

Lepiej nie używajcie żadnych słow na Wołaj bana macie murowanego.

Dodatkowo administracja zachowuje isę dziecinnie co widać na TS3.

Uważajcie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Raczej twój bezsensowny post jest sam w sobie śmiechem na sali. Już lepiej mogłeś napisać to w jego temacie jak taki istnieje tutaj.

Opublikowano

Spierdalaj neokidzie. O serwerze moge powiedziec pare slow. szczerze nawet nie gram. ale znajomy jest GM na serwerze. i slyszalem ze beda takie ciekawostki na swieta oraz sylwester na serwerze gdzie jeszcze nigdy takiego czegos nie widzieliscie. nie zdradzam sami wam nie dlugo zdradza.

0XqkvOI.jpg

Opublikowano

Poczytaj w internecie o strusiach. Nie potrafia latac tak jak ptaki. ze caly czas. ale za to potrafia tak jak np kury ze kawalek poleca i znowu chodza. a to tez zalicza sie do latania idioto .. wiecej biologii i przyrody gimbusie.

0XqkvOI.jpg

Opublikowano

"Afera" goni "Aferę"... Ludzie mają swoje rozumy i sami potrafią podejmować decyzje. Ostrzec można, ale jak zaczynasz "przekonywać" to już coś jest nie tak...

Opublikowano

Spierdalaj neokidzie. O serwerze moge powiedziec pare slow. szczerze nawet nie gram. ale znajomy jest GM na serwerze. i slyszalem ze beda takie ciekawostki na swieta oraz sylwester na serwerze gdzie jeszcze nigdy takiego czegos nie widzieliscie. nie zdradzam sami wam nie dlugo zdradza.

hahahahahhahahahahhahahahhahahahahhahahahhahahahah sylwester nie wierze i ty masz czelnosc pisac do kogos, ze jest gimbem? skoro sam siedzisz w domciu na sylwestra, bo masz max 10 lat albo nie masz kolegow. i tak jak pisze Tsaju nei tylko pod tymi wzgledami serwer jest dupny i tyle, a wy przydupaski i tak nic z tego nie dostaniecie, ze lizecie dupke temu zalosnemu teamowi, co najwyzej to banika :*
Opublikowano

E Tsaju daruj sobie bo w coś co nazywa się prawda nikt nie wierzy tylko w kłamstwa a po za tym nie ma dowodów tylko dzieciaki jak chcecie dowodów to sami sprawdźcie na TS

a w ogóle lepiej pograć w coś innego niż metin2 bo to dno same dzieci, ksucie, używanie cheatów które niby są zablokowane a jakoś na każdym serwerze metin2 działają i same ksuje na serwach polecam inne gry a nie metin2

tyle co do mojej opini

a dla pewności zobaczyłem czy mam racje i wgrałem cheat na serwerze na którym wogóle cheaty nie działają i co się okazuje że nie mają serwery zabezpieczeń np. przed switchbotem

Opublikowano

@up Po co piszesz sie chwalisz w co grasz? Każdy woli co innego.

@topic Bez dowodów to za przeproszeniem jest g*wno warty temat.

@offtopic Mam pytanie wulgaryzmy są zakazane na mpc?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...