Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM] Plugin lub cos innego do tp na inny serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Poszukuje Pluginu lub cos w tym stylu ktory przeniesie mnie lub innego gracza po wcisnieciu tabliczki/przycisku lub wpisaniu komendy itd. na inny serwer minecraft.

Mam serwer Bukkit 1.4.5

Cieszyl bym sie jakby mi mogl ktos pomoc :)

Jesli niebedzie takiego pluginu to moze mi pomozecie jak bym mogl cos takiego zrobic

A wiec czekam na odpowiedzi i odrazu dziekuje ;)

Znawca
Opublikowano

Na inny serwer ?!

Napewno nie ma takiego czegos..

Jedyne co to ButtonWarp ale to teleportuje tylko po miejscach na 1 servie.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

ButtonWarp

Polega na tym że kładziesz przycisk Wpisuje się dosłownie chyba dwie komendy i klikając na guzik tepa Cie w miejsce gdzie W tworzeniu tego Teleportu wybrałeś miejsce..

Cześć.

Opublikowano

Widzę że ktoś tu pyta o rzecz niemożliwą ... Nie , takiego warpa nie da sie zrobić . Do tej pory jest to technicznie niemożliwe ...

Opublikowano

Jest to możliwe , na jednym zagranicznym serwerze takie coś było. Wchodziło się na serwer i tam były portale po czym przenosiło na inny serwer , lecz nie wiem w jaki to jest sposób zrobione ...

Opublikowano

Tak jest możliwie sam korzystam z takiego pluginu na teleportacje pomiędzy serverami w moim przypadku to pomiędzy serverem PaintBall a RPG

Jest trochę z tym roboty ale da się to zrobić Plugin zwie się Transporter

link

http://dev.bukkit.org/server-mods/transporter/

liczę na like

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Tak jest możliwie sam korzystam z takiego pluginu na teleportacje pomiędzy serverami w moim przypadku to pomiędzy serverem PaintBall a RPG

Jest trochę z tym roboty ale da się to zrobić Plugin zwie się Transporter

link

http://dev.bukkit.org/server-mods/transporter/

liczę na like

mi ten plugin cos nie dziala robie dokładnie z poradnikiem i jak wchodze przez teleport to mnie kickuje i pisze ip -.-

Opublikowano

Widzę że tu same nie ogary:

1. Pobierz boungecord, spigot i commmander jak to ładnie ogarniesz to ci bd działało, tylko nie pytaj jak to skonfigurować.

2. updatnij se pod 1.5.2

3. Daj mi like

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Widzę że tu same nie ogary:

1. Pobierz boungecord, spigot i commmander jak to ładnie ogarniesz to ci bd działało, tylko nie pytaj jak to skonfigurować.

2. updatnij se pod 1.5.2

3. Daj mi like

jeśli mi z tym pomożesz dokładnie to zapłace ci na hostingu ownserver.pl ok. 300zl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...