Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zobacz WARTO !

sixsin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie kupi, żeby wbić lvl 30 trzeba grać z 2 lata, pozatym ma dobrą broń i ten gość wydał na to konto z 70zł.

Ja dla przykłagu mam stopień 16 szturmowiec i wydałem jakieś 80zł.

Opublikowano

Ale nikt tyle nie zapłaci za gotowe konto, przynajmniej według mnie, nic nie zastąpi funu z wbicia tego poziomu.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Jak nie kupi, żeby wbić lvl 30 trzeba grać z 2 lata.

HAHA! xD JA, w tydzień wbiłem z 25 do 30 lvl.

A jak byłem początkującym graczem to przyznam, że z 1-2 miesiące wbijałem 25 lvl..

Ale bez jaj, 80 zl za jakieś g)wno konto, rozumiem, że WY materialiści chcecie jak najwięcej zarobić, ale bez przesady.

Moje konto http://battlefield.play4free.com/pl/profile/2591294006 < nie jest warte nawet 10 zł.

Opublikowano

co jak co ale wbić 29-30 można wbić w 1 dzień o.0 ktoś z offensiv clan tak wbił... nie pamiętam czy czasami nie lampa :<

hm... mi wbicie 13-18 zajęło z tydzień max... a wbicie 20 to już chyba w jakieś 2 miechy wbijałem o.0 15-17 sniperem w 1 dzień bodajże czy jakoś 1/2... tyle że tera mam 100k do 18 a 17 wbiłem jeszcze na wakacjach ;x

a co do tematu:

HANDEL zabroniony

nikt ci tyle nie da ;x

YAY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...