Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Auto Klikacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Program ktory bedzie klikal w 3 lub 4 wybranych miejscach co

kilka sekund timer [4s lub zebym mogl ustawic] na zminimalizowanym oknie , nazwa

okna "Metin2" Nie

piszcie mi nawet 1 linijki kodu bo i tak mi to nic nie da. Prosze o gotowca. Z gory

dzieki.

47670d197bdcd.jpg

Opublikowano

1. Nikt ci tego nie zrobi
  2. Zbyt mało danych na gotowca
  3. Jest to zdeka trudne

Opublikowano

chęci do zrobienia , idz do działu metina i tam szukaj gotowego programu/bota jak mają

i lepiej sobie odpuść , jesteś XX-entym użyszkodnikiem z metina który o to prosi i nie dostał

<EOT>

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

"witam, gram w metina ( niestety! ) i chce ... ( tu napisz co chcesz mieć ) "

;)

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

W metina zazwyczaj graja bo graja a nawet nie potrafia zamienic sumy crc32 indexu wiec watpie ze napisza jakis programik.

"uzyszkodnik" nie pasuje Ci metin to mi to kolo ch*ja lata ale zostaw sobie takie komentarze dla siebie.

47670d197bdcd.jpg

Opublikowano

dokładnie opisałeś kto to jest użyszkodnik, to co się dziecko burzysz i masz jakieś żale ! czyżbym cię zaliczył do tej grupy? widać nie przypadkowo...

nie czytasz nawet postów przed zadaniem pytania , w dziale metina tez nawet nie szukałeś z góry oceniając grających i piszących tam użytkowników, bot jest co to robi ale tylko na okreslonym serwerze/serwerach czy wersjach gry , tylko mi się nie chce szukać tam za ciebie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Gość daronianek
Opublikowano

Chcesz podpowiedzi, ale nie wiesz do końca o jaki skrypt pytasz. Możesz wytłumaczyć dokładniej i w normalnym języku? Tak będzie łatwiej pomóc.

robem, odpuść chłopakowi. Nie ma po co się kłócić. :P

Opublikowano

wiadomo o co mu chodzi ale w dziale autoita było dziesiątki postów o TEJ SAMEJ DOKŁADNIE PROŚBIE BOT DZIAŁAJĄCY W TLE i jak napisałem nikt nie dostał odpowiedzi i skryptu zwłaszcza działającego w tle

napisać taki sam normalny skrypt to minuta , nauczyć się z tutorialu jak go napisać powiedzmy 4 minuty, po półgodzinie ( wiadomo trzeba pomyśleć odrobinę i zrozumieć ) można grac na własnym bocie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

robem czy ja Cie do czegos zmuszam ze sie tak bulwersujesz ? W dziale metina nic nie ma na ten temat ale moze Twoja wszechwiedza jakos mnie oswieci. To ze gram w metina nie oznacza ze jestem dzieckiem wiec troche sie pohamuj.

47670d197bdcd.jpg

Gość daronianek
Opublikowano

Ja Ci proponuję przeglądnąć dział i poszukać specjalisty od tego. Już raz poleciłem jedną osobę i zrobię to po raz kolejny. Skontaktuj się z kris006 - były MCT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...