Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wiadomość w DO

DimitriASM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem dziwną wiadomość od nieznanej mi osoby w darkorbit o treści:

??? ?? ????????? ???? ??????? ??????? ??? ????? ??? ????? ??? ????????? ??? ? ?????? ? ???????????? ?????????

??? ??????? ?????????? ? ?? ?????? ???? ?? ????? ? ???? ????? ??? ????????? ??? ??? :

http://rghost.ru/42064110

??????? ????????? : ?????????????? ?????? ? ??????????? ????????? ????????, ?????????????? ???????????? RSB-75

?????????????? ???????????? ???????????? ????? ??????????? ???? ????????

??????????? ?????? ?? ????????? ??????????? ????????? ????? ??????????? ???????? ?? ????????? _

??? ????????? ?????? ????? net framework 4.5 ????????? ????? ????????? ????????? ??? ?????????? ??? ??? ?????????? ?????)

Gamora_NY ?????? ? ????,? ??? ???))????? ?? ?? ????? ?? ?????)????? ????? ????? ?????????? ??? ? ???????????? ??????!????? ibot!??? ?? ??? ????? ???????????? ??? ???????? ??????? ?????????? ???????!

=====================================================================

Nie lubisz lud Lota, który chwyć się przez podłogę mapie lub Miksira SCR z wiewiórki o maksymalnej prędkości

Avtolokery jesteś znudzony? chcesz być na równi z nimi, to ten program jest dla Ciebie:

http://rghost.ru/42064110

Funkcje: Automatyczne przechwytywanie i wyświetlanie niewidocznych statków, Auto RSB-75

Automatyczne przełączanie konfiguracji Krążąc zbierania Palladium

Wyświetlanie wrogów na ekranie wyświetlacza wroga minimapie wytrzymałości na minimapie zasobów _

Się dobrze, gdy są potrzebne net framework 4.5 program antywirusowy może być tak samo szkodliwe jak jest wyłączony natychmiast)

Gamora_NY zawsze z Tobą i dla Ciebie)) Bądźmy na poziomie z wszystkich) będzie wkrótce nowy darmowy bot z upływem portów! Better IBOT! Wszyscy, którzy będą korzystać z tego programa otrzymują bezpłatną premię!

PS ja tego nie tłumaczyłem

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

sprytny pomysl :)

o ile sie nie myle to kazdy to dostal.

jest ktos w stanie napisac skrypcik ktory na danym serwie wysle jakas wiadomosc do wszystkich uzytkownikow?

Opublikowano

Nie otwieraj nie ściągaj i tyle

co może być to jakiś keylogger albo trojan

Nie każdy bo ja akurat nie dostałem :(

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Niby jakiś hack, ale jak nie dostałeś skant to nie pobieraj. Jak wyżej-keylogger.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Nie otwieraj nie ściągaj i tyle

co może być to jakiś keylogger albo trojan

Nie każdy bo ja akurat nie dostałem :(

Przecież kurwa keylogger to trojan -.-

//Kamieniarz

Do miszczusia pisz <3

//Skorpion

ale ty jesteś obeznany w komputerach, uhh!!

Co ma pobranie do zawirusowania kompa?

Dopiero po uruchomieniu wirus wjebie sie w rejestr.

Idź dziecko graj w NFS..

//Topic

Sam możesz skan zrobić..

/jak ty się do mnie odzywasz? Tak możesz mówić do swojego kolegi, nie do mnie. Szacunku trochę..

Opublikowano

Spyware.

niby jak miałeś to dostać, skoro nie mieli Twojego e-maila ? (brak konta na XXX stronie.)

:0 On to na darkorbit dostał.

Pewnie autor tego 'gówna' chce ukraść pare acc :) Przyznam, że bardzo sprytne :P

Opublikowano

Nie polecam pobierać, na 99% keylogger.

Co do skryptu to po prostu niech leci id po kolei od 1111111 do 9999999 co nie jest trudne do napisania.

Opublikowano

jest ktos w stanie napisac skrypcik ktory na danym serwie wysle jakas wiadomosc do wszystkich uzytkownikow?

tak tak mhm i co jeszcze. Plik pobrało 110 osób...

Opublikowano
\
https://www.virustotal.com/file/2b36c07caf61538466719973a5731208873f10ade57e511bb0253749789bb8ea/analysis/

Macie kochaniutcy skana jest w archiwum więc wystarczy tylko usunąć z dysku ;d.

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Dzisiaj mam ostatni zastrzyk więc niedługo powinienem coś takiego wydać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...