Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z m2 bob

benido6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mi rowniez nie dziala w moim przypadku tkwi problem ze wszystko ladnie sciagniete wrzucone do folderu z gra bot sie zalancza lecz wyskakuje komunikat ze jest nowsze wersja wchodze na strone a pojawia sie ta wersja co mam.

Opublikowano

gdy wpisze all hasło login serwer ch jaki i postac klikam zeby odpalic bota i wyskakuje Error Pfaad zum Metin2 inkoret bitte bot nustarten und pfad waglen

Path to the metin2 client incorrect plase reset the bot and select path nie wiem co sie dzieje od wersi 1.7.6 dopiero mi sie tak robi

Opublikowano

przeinstalowałem i wrzuciłem pliki odpalam bota i to samo klikam zeby sie włonczył bot i error ...... prosze o pomoc

Opublikowano

noo wszystko spoko zainstalowałem sp do win 7 ale ten do xp też jest wymagany ? Jeśli tak to proszę o linka... Ten sam komunikat co i wam -odpala metina i nagle wyskakuje lista błędów i gasi metka ... Help Me :D Z góry dzięki . Pozdrawiam Arek

Opublikowano

kurde człowieku ale ja mówie mam sp1 w windowsie 7 zainstalowany wczoraj ale nadal nie idzie ... i pytam czy mam też zainstalować sp sp do xp jako tryb zgodności ...

Opublikowano
pytam czy mam też zainstalować sp sp do xp jako tryb zgodności ...

Próbuj, może się uda, wszystkiego po trochu.

Opublikowano

Po co wygrzebujecie stare tematy jak poprawna odpowiedź została udzielona??

2z50k9j.png
Uczeń
Opublikowano

gdy wpisze all hasło login serwer ch jaki i postac klikam zeby odpalic bota i wyskakuje Error Pfaad zum Metin2 inkoret bitte bot nustarten und pfad waglen

Path to the metin2 client incorrect plase reset the bot and select path nie wiem co sie dzieje od wersi 1.7.6 dopiero mi sie tak robi

Musisz spatchować Metin2 do najnowszej wersji klienta, a następnie wrzucić jeszcze raz pliki M2Bob.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...