Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy są hacki do Nostale

Cubector

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, som tqgie chagi. Wejc na jutub, wpiz "nostale hak nosdolaruf" i drógi od gury. A tak na serio, to autor tematu robi sobie żarty. Gdyby taki hack istniał, każdy by latał z eq +15

Opublikowano

@up

Wiem jak odbierać pakiety przesyłane z serwera.Te pakiety można zmieniać(w pakiecie jest zawartość eq i.t.p).

Tylko nie wiem jak zacząć.

Ps.Mam dyslekcjografie.

Opublikowano

do takich zabaw słóży program CE ( cheat engine )... Tak jak napisał aslani - nikt tego nie zobaczy

Jedynym nielegalnym zagraniem na którym można zarobić jest tartak - combo x10 czyli w ok 5 min masz 20x5 ( ok. 30fm )

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem tak do żadnej Sławnej gry MMORPG nie ma takiego czegos jak hack na kase na itemy chyba ze wizualne tzn ze tylko ty to widzisz ,wbicie sobie to do tych głów (Nie Chciałem Nikogo obrazić) :P

Opublikowano

to cchyba jakis zart...

piszesz w zlym dziale bo powinienes pisac w subforum hacki

w takim razie prosze o zakupienie slownika

@top... sa tez takie tricki jak np tartak. mozesz miec none stop combo x10 co daje ci wysoka nagrode

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Nie możliwe jest aby zrobić hacki na golda ....Wbijcie sobie to do głowy jedynie musiałby ktoś włamać sie do bazy danych zmienić twoją wartość golda i na tyle ale to jest przestępstwo i możesz za to siedzieć i to nieźle

nostaleh.png
Opublikowano

Hacki sa napewno tylko ten kto je ma nie podzieli sie a jak je ma i je uzyl i zadzialaly to pewnie poznal nowych kolegow za metalowymi kratami :)

Za wejscie do bazy danych slawnej firmy macie tak przesrane ze mozecie na dozywocie isc oni maja tysiace prawnikow a wy jednego nawet jak ktos ma hacka to watpie zeby mial odwage go uzyc ;p

2435676187.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...