Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.5][FRAKCJE][WOJNY GIDLI][EVENTY] CastleCraft [ŚWIETNA ATMOSFERA][DOBRE PLUGINY!]

BigBad

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg CastleCraft

Info.png

strzalka.gifTYP: Survival/Wojny Gidli

strzalka.gifSloty: 10

strzalka.gifIP: s113.csrv.pl:18033

strzalka.gifPotwory: Tak

strzalka.gifZwierzęta: Tak

strzalka.gifPvP: Tak

strzalka.gifPremium: Nie

strzalka.gifNether: Tak

strzalka.gifBialaLista: Nie

Admin.png

Boyownik siudek9

pluginy.png

Fajne :)

InfoDOt.png

Szukasz dobrych wrażeń? A może chcesz mile spędzić czas? Jeśli tak ten serwer jest dla Ciebie! Na serwerze panuje dobra atmosfera, jeśli chcesz powalczyć załóż lub dołącz do Gidli! Bardzo serdecznie zapraszamy!

Z góry przepraszam za wszelkie błędy w prezentacji, lecz piszę tę publikację na szybko.

Opublikowano

Serwer bardzo fajny , pluginy dopracowane serwer dopięty na ostatni guzik , tylko mało slotów.

Pozdrawiam mój nick w grze to Makaron600

Miska-Craft.ench.pl - OTWARCIE 5 grudnia godzina 19 ! Survival + Gildie ! Zapraszamy !

Opublikowano

Tak jak wyżej, ten typ serwera na 10 slotach nie ma sensu. Ja z moją gildią sami zajmujemy blisko 30 slotów.

,,Bo bez adrenaliny życie jest nudne" ~Ja.

4tx441.jpg

Opublikowano

@UP Jak chcecie więcej slotów to dorzućcie się do serwer i spokojnie powiększę jeżeli myślicie, że to takie łatwe.

Opublikowano

Myślę że to takie łatwe, gdyż z kolegą prowadzimy serwer 60 slotowy, i nie ma żadnego problemu.

,,Bo bez adrenaliny życie jest nudne" ~Ja.

4tx441.jpg

Opublikowano

@UP Ja nie mówię, że jest jakiś "problem" tylko miałem na myśli to, że stworzyłem ten serwer aby sprawdzić czy będzie samo wystarczalny, tzn. abym nie musiał dorzucać do niego jakichś "milionów". A co do tego serwera, to ciekawe dlaczego na nim teraz nie jesteś jeżeli jest twój, jest jak myślę taki popularny i szukasz innego serwera?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...