Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.4/1.4.5][NP][24/7][FB] | GroveCraft !

kapi802

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GroveCraft

IP: grovecraft.gomc.pl

FreeBuild

Sloty: 14

NonPremium

Administracja:

Właściciel: kapi802

JuniorAdmin: Miecho172, Bronqs

OPIS:Serwer powstał na początku września 2012 roku, nie był on do końca dopracowany, postanowilem rozpocząć prace nad 2 edycją, udało się wypadła całkiem nieźle, ale to jeszcze nie było to co chciałem osiągnąć wieć po jakims czasie zaczełem prace w toku zamknełem serwer na pare dni, aż skończymy nad nim prace wyszedł idealnie, dokładnie tak jak chciałem. Jako zwykły mieszczanin lądujesz na ładnym spawnie wykonanym głownie z liści i drewna, są podane tam informacje na temat jak zarabiać, zasady itd, gdy już sie z nimi zapoznasz to możesz zbierać kasę na działke i materiały na postawienie domku jakiego tylko zapragniesz. Za szybko się nie znudzisz ponieważ jest dużo różnych eventów użądzanych dosyć często, możesz na nich wygrać różne cenne nagrody. Gdy ci sie znudzi życie jako mieszczanin to możesz zostać Bogaczem (VIP) lub SuperBogaczem (SuperVip) który daje dużo więcej możliwości. Więc czekamy właśnie na ciebie, wejdz i zobacz. grovecraft.gomc.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...