Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Client 2 serwery

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Mam pytanko mam z kolegą 2 różne serwery hamachi ale na tych samych plikach, dało by rade zrobić jednego clienta ?

Wsęsie że można by było wbić na ten serwer i ten a nie za każdym razem zmieniać IP, root to nie problem ale jak z launcheram v2 (Głowa sury)

Opublikowano

Da sie ;> w serverinfo.py dodajesz ten serwer i git.. :P tak ma ten z Xenoxa zrobione w 1 Cliencie 4,5 serwerow.

Pomogłem? Daj Lubie to! :)

2252770056.png

Opublikowano

tak ale w rootach powiedziałem że to nie problem. A w launcherze v2 (głowa sury) jest jeszcze serwer info i jak ja ci tam mam 2 ip wpisać ?

25.xx.xxx.xxx
25.xx.xxx.xxx

Czy

25.xx.xxx.xxx,25.xx.xxx.xxx

Hmmm ?

Raczej Obojętne jak wpiszesz jak nie zadziała

25.xx.xxx.xxx

25.xx.xxx.xxx

to zrób

25.xx.xxx.xxx 25.xx.xxx.xxx

któreś wtedy zadziała

czego tu szukasz ?

Opublikowano

Spróbuj pobrać clientside od Terenza to co prawda jest launcher hamachi współpracujący z serverinfo.py ale jest też plik Metin2.exe który współpracuje tylko z plikami Root. Tylko, że ten Metin2.exe jest w cleintside v1 a to ma 106MB, jeśli chcesz to Ci je zuploaduje.

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

Nie wiem czy was do końca zrozumiałem ale mi serwery hamachi na modzie nie działają a jeżeli chodzi odpalanie przez bin'kę (.exe) to tylko ja wbijam na serwer gracze nie. <- Przy wyborze postaci lub "Zostałeś Połączony Z Serwerem" wywala do wyboru serwera.

Możesz mi to upnąć zawsze można spróbować szczęścia :)

Opublikowano

Plik

http://speedy.sh/YApqG/metin2.exe

Skan

https://www.virustotal.com/file/309e25f1c081bd8bca8560c5c7e9b1c55d86289f295672ab2c607feeb839e1e0/analysis/1356675665/

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...