Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Perm [GP]

KramfonX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;)

Myślę że odkryłem sposób na kupienie perma za GP. Nie wiem czy jest on na 100% pewny ale mysle za na 70 % tak. Nie testowalem go jeszcze praktycznie ale chcialbym sie podzielic z wami moją nowina xD

W niedziele kupilem sobie na perma żółtą czapke z Cosmetic Shop. Gdy weszedlem do inventory to tam gdzie powinien byc znaczek PERMAMENT pisze że Expiration Date jest 16.12.2500r lecz nizej gdzie są przyciski typu ACTIVATE, DISCARD pisze "PERMAMENT ITEM". Analogowo po odjeciu bieżącego roku od expiration date wychodzi różnica 488.

Czyli 488 * 365 = 178120 dni

A wiec wychodzi na to że aby kupic perma za GP musisz kupic dany item na 178120 dni

To jest kilka mln GP nie bede liczyl ile bo kazdy item ma inne ceny ale można to sobie samemu policzyć ;)

Zapraszam do komentowania czy według was jest to fake czy jest w tym jakaś prawda ??

Oczywiscie nie przekonamy sie czy jest to na 100% pewne dopóki ktoś nie kupi jakiegos perma za GP ^^

Pozdro ;)

Opublikowano

wystarczy poczekać na coroczny event w którym są bronię na perma za gp ok jakieś,100 k gp ;)

Po co kombinować i utrudniać sobie życie ;)

Każdy krok w przód to o jeden mniej !

Opublikowano

Japierd no normalnie to jest spam nie temat żeczywiście na pewno ktoś z twojego jak że inteligentnego sposobu skorzysta już lecę i korzystam japier . Na pewno ktoś kupi item na 178120 dni ehh co za głąby tutaj żyją

Opublikowano

To ty jestes glabem. Kolega tylko przedstawil pomysl i pokazal, ze jest mozliwosc osiagniecia perma za gp bez zadnych eventow. Ty od razu wbijes i zaczales hejcic.

Opublikowano

@UP

Idiotów nie ogarniesz ;) No cóż nie zwracam na to nawet uwagi, zwykly gimbus;p

Co do tematu Dziocha jak juz wczesniej pisalem stworzylem ten temat nie dla spamu nie po to zeby sobie nabic postow nie po to zeby kazywac kupowac takim jak ty gimbusom ktorzy maja tyyyle kasy i nie wiedza co z nia zrobic i kupuje 30 permow miesiecznie tylko po to zeby poinformowac reszte graczy ze mozna kupic bron na perma za GP ;0

Pozdro

Opublikowano

Japierd no normalnie to jest spam nie temat żeczywiście na pewno ktoś z twojego jak że inteligentnego sposobu skorzysta już lecę i korzystam japier . Na pewno ktoś kupi item na 178120 dni ehh co za głąby tutaj żyją

Ogarnij podnietę..

+

"żeczywiście" - podstaw ortografii nie znasz, a już hejtujesz ?

Co do tematu, to widocznie zamiast zlikwidować perma za 10 lat (3650 dni) po prostu wydłużyli jego czas, tylko teraz trzeba wyczaić od kiedy się to robi, bo raczej 178120 to trochę dziwna sumka

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Raczej na pewno nie 17 tyś dni wtedy to były by kolosalne sumki tego GP

Ale będę jechał fireteamy + wygram GP Casse z tego eventa teraz za klucze to może

trochę wpadnie to będę liczył.

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Bebson nie podniecam się to raz to kretynie kup sobie item na 178120 dni ciekawi mnie czy stać cię wgl na 90 dni swoją drogą za co uważasz hejtem baranie to że mam rację że i tak nikt nie kupi broni na perma za gp? Czy to że mnie osobiście ten pomysł wielkie g... dał ?

Opublikowano

Bebson nie podniecam się to raz to kretynie kup sobie item na 178120 dni ciekawi mnie czy stać cię wgl na 90 dni swoją drogą za co uważasz hejtem baranie to że mam rację że i tak nikt nie kupi broni na perma za gp? Czy to że mnie osobiście ten pomysł wielkie g... dał ?

"baranie", "kretynie" - mamusiuuu bd płakał ;c

koleś, ludzie mają po kilkanaście mln GP, a itemu nie trzeba kupować na 178120 dni tylko na krócej - na ile dokładnie trzeba dopiero ogarnąć, więc przestań sie srać.. Kramfonx zrobił temat żeby nas o tym poinformować, a ty na niego z mordą lecisz, to trzeba cię ustawić. Już ci styka pisania ze mną bo i tak za dużo czasu na ciebie straciłem

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Bywalec
Opublikowano

Panowie - z szacunkiem bo pójdą konsekwencje

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Jak dla mnie dość przydatne info, całkiem możliwe że nexon walnął taką sumkę, bo wydaje mu się że niemożliwym jest kupić na tyle dni xD Czas pokaże.

Bywalec
Opublikowano

Nie.

To jakiś bug, a jesli nawet jest to kompletnie nieopłacalne

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Bug który daje tyle że musisz więcej zapłacić xD xD xD xD

2sgruiim7hp9.png

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Bardzo mozliwe ze jest to bug bo w sumie nie oplaca sie kupowac broni na 400 lat bo i tak nikt tyle nie dozyje. Wystarczy kupic na 10 lat i to wystarczy ^^

Opublikowano

Nie Spamj, jezeli ktos nie ma co robic z GP to kupi, a ze ty nie chcesz kupic to twoj problem, on tylko chcial sie podzielic z informacja...

xxx

Bywalec
Opublikowano

To zacznijmy od tego czy kogoś stać na to?

Aktualnie najbogatsza osoba w ca ma 10 milionów gp

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Bywalec
Opublikowano

A pospamuję sobie. Mogę bo wnoszę coś do tematu xD

Więc jakby ktoś się jednak zapędzał to na stronie nexona pisze tak:

Known Issues:
• Permanent Cosmetic items do not show the "Permanent" inifinity icon, instead showing a placeholder date. This is a display error only, these items are indeed Permanent.

Więc to co jest opisane w pierwszym poście to bug

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...